Se gândește deja la cel de-al treilea copil! Flavia Mihășan și-ar dori și o fetiță, după ce recent a născut

Publicat: 27 May. 2021, 09:39 Vedete

Flavia Mihășan a devenit mămică pentru a doua oară recent, în luna mai. Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea băiețel! Mai mult decât atât, s-ar gândi chiar la cel de-al treilea copilaș, dorința ei fiind să aibă și o fetiță!

Vedeta nu dorește să se oprească aici și se gândește deja la cel de-al treilea copilaș. Flavia Mihășan și-ar dori să aibă și o fetiță pe care să o cheme Zoe, nume preferat de aceasta. Fosta asistentă TV a mărturisit că ea și Marius, partenerul ei de viață, și-ar dori să își extindă familia peste ceva timp, aducând pe lume și o fetiță!

„Este incredibil ce mi s-a întâmplat. Eram la plimbare toți și buni a văzut o fetiță care era foarte foarte frumoasă, micuță, pe care o chema Zoe. Și noi dacă am fi avut o fetiță, așa ar fi chemat-o pentru că numele îmi place foarte tare. Și m-am uitat și îi zic: auzi, dar hai să facem și o fetiță”, a declarat Flavia Mihășan, în cadrul unei emisiuni tv, notează Cancan.

„Amândoi au aceleași nevoi, în același timp. Amândoi trebuie să pape în același timp, amândoi au nevoie să li se schimbe scutecele în același timp. Marius a preluat foarte mult din activitatea cu Carol, pentru care să știi că sunt geloasă. Mi-ar plăcea să le fac eu pe toate, el mă calmează, îmi spune că este doar o perioadă… îmi vine să plâng că nu le mai pot face eu pe toate cum le făceam cu Carol, dar în același timp să le fac și cu bebe”, a mai declarat Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan a născut recent cel de-al doilea copil

Explozie de bucurie în sufletul Flaviei Mihășan! Vedeta a adus pe lume un copil sănătos și la puțin timp după ce a devenit mămică pentru a doua oară, aceasta a și postat pe rețelele de socializare primele imagini cu pruncul, în brațe! Flavia Mihășan a născut tot băiețel! Aceasta a devenit din nou părinte în cursul zilei de ieri.

”Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! ♥️ Te iubim fără limite, copilul nostru!”, este mesajul pe care Flavia Mihășan l-a transmis pe rețelele de socializare.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 27 May. 2021, 09:39 Vedete
Pe aceeași temă