Flavia Mihășan se pregătește să nască! Ce conține bagajul pentru maternitate

Publicat: 25 apr. 2021, 12:54 Autor: Andreea Voicu Vedete

Flavia Mihășan se pregătește să nască! Frumoasa vedetă abia așteaptă să își strângă pruncul în brațe. Mai mult decât atât, Flavia și-a pregătit și bagajul pentru maternitate. Iată ce conține!

Flavia Mihășan se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta a devenit mămică de băiețel, prima oară, în 2019. Peste câteva săptămâni, Flavia va merge cu zâmbetul pe buze la maternitate pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil, ba mai mult decât atât și-a făcut și bagajul! Pe InstaStory, Flavia le-a spus urmăritorilor ei ce și-a pus în bagajul pentru maternitate. După ce bebelușul va veni pe lume, va dezvălui atunci ce nume va purta.

„Că tot vorbeam despre bagajul de maternitate, din trusa mea nu va lipsi balsamul organic pentru mameloane uscate, pentru piele uscate sau care întinde în timpul sarcinii. Nu trebuie îndepărtat înainte să-l pui pe bebe la sân și da… bagajul pentru maternitate… să-l facem!”, a spus Flavia Mihășan la InstaStory, arată Cancan.

Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe partenerul ei că este însărcinată

Flavia Mihășan este însărcinată pentru a doua oară! Blondina a dezvăluit cum l-a anunțat pe partenerul ei de viață de faptul că familia lor se mărește.

Flavia Mihășan a devenit mămică în urmă cu un an, atunci când a adus pe lume un băiețel. Recent, blondina a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară și a dezvăluit cum i-a dat vestea cea mare partenerului său de viață.

”Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva. Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez așteptări. Dar când i l-am arătat, a fost ca în dimineața de Crăciun”, a spus Flavia Mihășan.

Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că în următoarea perioadă va trebui să îl pregătească pe băiețelul ei pentru venirea pe luime a bebelușului.

”Într-adevăr, va trebui să-l pregătim pe Carol pentru venirea bebelușului. Deja mă mângâie pe burtică, am început să-i spun că va avea un frățior sau o surioară și că se vor juca împreună pentru totdeauna. Carol este minunat, este un băiețel atât de bun și generos, abia aștept să-i văd jucându-se împreună!”, a completat vedeta.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 25 apr. 2021, 12:54 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă