Fără machiaj și haine mulate n-o mai recunoști! Fosta asistentă de la ”Neața” și-a intrat bine de tot în rolul de mamă

Publicat: 16 Jun. 2020, 13:29 Vedete

La un an de când a devenit pentru prima oară mamă, Flavia Mihășan, s-a transformat total. Asistenta de la ”Neatza” și-a luat în serios rolul de mamă și a renunțat la aparițiile sale sexy.

Recent frumoasa blondină a fost surprinsă de paparazzi CIAO în timp ce își plimba micuțul pe străzile din Capitală. Însoțită de o prietenă, vedeta a petrecut mult timp în aer liber, discutând cu acesta diverse lucruri.

Deși măsurile impuse de autorități au fost foarte clare pentru toți cetățenii, fosta asistentă TV nu prea a ținut cont de ele. Mai exact, Flavia nu a purtat pe tot parcursul ieșirii masca chirurgicală în mod corespunzător, chiar dacă era necesar pentru siguranța ei, dar și a celor din jur.

Flavia Mihășan, schimbare radicală

Dacă până acum frumoasa blondină și-a obișnuit fanii cu apariții incendiare, acestea sunt de domeniul trecutului.

Până să aducă pe lume primul său copil, Flavia avea grijă întotdeauna de aspectul său atunci când ieșe în public. De această dată însă, cel mai probabil din lipsa timpului, blondina a pus pe ea câteva piese vestientare la întâmplare și nici de machiaj nu s-a pus problema și a ieșit să se relaxeze.

E adevărat că fosta asistentă TV, aflată în concediu pentru creșterea copilului, nici nu a luat prea multe kilograme în sarcină. De acest lucru a avut mare grijă, iar în câteva luni și-a revenit specatculos, însă nu fără eforturi.

Flavia Mihăşan, siluetă de invidiat după ce a născut

Vedeta a dezvăluit faptul că nu ține un regim special, doar mănâncă sănătos și face sport, însă crede că secretul este alăptarea.

„Nu fac nimic în mod special, alăptez, cred că ăsta este secretul, dar fac și sport, mănânc sănătos, în cazul corpului meu a funcționat treaba asta cu alăptarea. Sunt norocoasă, nu am vergeturi, însă în timpul sarcinii am avut grijă de mine, m-am dat cu uleiuri, tot felul de creme, sunt chiar mai slabă ca înainte să rămân însărcinată. Am fost și eu copleșită după naștere, am avut noroc să nu fac depresie postnatală.

Am fost copleșită la început pentru că am încercat să fac totul bine, să fie perfect, și m-am stresat. Sunt nopți nedormite, multe la rând, dar, în rest, totul a fost foarte OK. Bebe nu a avut colici, este un copil tare cuminte de care nu pot să mă desprind, nu pot să stau fără el”, a mărturisit Flavia Mihășan, pentru acceşi sursă.

 

Publicat: 16 Jun. 2020, 13:29 Vedete
Pe aceeași temă