Flavia Mihăşan a fost cerută în căsătorie! Când urmează să îmbrace rochia de mireasă

Publicat: 15 Dec. 2019, 11:57 Vedete

Flavia Mihăşan este mai fericită ca niciodată. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este mămica unui băieţel minunat care i-a schimbat viaţa radical, însă vedeta mai are un motiv de fericire! A fost cerută în căsătorie!

Flavia Mihăşan a avut parte în anul 2019 de cele mai frumoase momente din viaţa sa. A născut în iunie un băiețel de nota 10, a fost cerută de soție de către iubitul ei, Mihai Moldovan, au făcut botezul micuțului, iar în 2020 urmează să îmbrace rochia de mireasă.

„Urmează să facem și nunta. Avem planuri de căsătorie, noi suntem logodiți de câteva luni.  Nunta, cât mai curând, sper. Depinde când reușim să ne setăm să fie totul în regulă, să pregătim totul, am avut botezul și a fost o petrecere foarte mare. Să vedem acum cu nunta cum o să facem, dar vreau să facem asta cât mai curând. Nu avem o dată fixă, trebuie să stabilim, dar cât mai curând”,a declarat Flavia Mihășan, în exclusivitate pentru CANCAN.RO

Flavia Mihăşan arată senzaţional după ce a născut

Vedeta a dezvăluit faptul că nu ține un regim special, doar mănâncă sănătos și face sport, însă crede că secretul este alăptarea.

„Nu fac nimic în mod special, alăptez, cred că ăsta este secretul, dar fac și sport, mănânc sănătos, în cazul corpului meu a funcționat treaba asta cu alăptarea. Sunt norocoasă, nu am vergeturi, însă în timpul sarcinii am avut grijă de mine, m-am dat cu uleiuri, tot felul de creme, sunt chiar mai slabă ca înainte să rămân însărcinată. Am fost și eu copleșită după naștere, am avut noroc să nu fac depresie postnatală.

Am fost copleșită la început pentru că am încercat să fac totul bine, să fie perfect, și m-am stresat. Sunt nopți nedormite, multe la rând, dar, în rest, totul a fost foarte OK. Bebe nu a avut colici, este un copil tare cuminte de care nu pot să mă desprind, nu pot să stau fără el”, a mărturisit Flavia Mihășan, pentru acceşi sursă.

Publicat: 15 Dec. 2019, 11:57 Vedete
Pe aceeași temă