Scene fierbinți la Ferma. Anna Lesko și Viviana Sposub s-au sărutat și s-au atins în cadă

Publicat: 16 Oct. 2020, 14:15 Vedete

Noi scene fierbinți în emisiunea ”Ferma” de la Pro Tv. Anna Lesko și Viviana Sposub au fost surprinse de camerele de filmare în ipostaze super HOT!

În noua ediție de la ”Ferma”, emisiune difuzată de Pro Tv, Anna Lesko și Viviana Sposub au făcut un ”show” fierbinte chiar în fața tuturor și nu s-au sfiit să se ascundă de camerele de filmare. După ore de muncă, concurenții au fost răsplătiți la final de zi cu câteva sticle de vin. În urma unei probe, aceștia au reușit să le câștige.

Au profitat de vremea bună, iar la miez de noapte s-au ”dezmierdat” în atingeri suave și săruturi. Fiind petrecere, concurenții au avut nevoie de un moment în care să se relaxeze și să se distreze, la final de zi. Anna Lesko și Viviana Sposub, îmbrăcate sumar, au dansat și, la un moment dat, s-au și sărutat.

Iar după ce petrecerea s-a încheiat, un nou concurent și-a făcut apariția, și anume Augustin Viziru: „Toată lumea ştie cum s-a terminat primul sezon pentru mine, când eram atât de aproape de trofeu şi am avut parte de acea accidentare. Mi-a rămas în minte acel moment, nu am trecut peste el şi acum simt că am oportunitatea de a-mi lua revanşa”, arată Ok! Magazine.

Anna Lesko, atac dur la adresa colegelor sale din Ferma

Anna Lesko a avut o reacție acidă la adresa colegelor sale de emisiune. Sătulă de ”figurile” fetelor, cântăreața le-a ironizat și a dorit totodată să arate faptul că acestea nu sunt pregătite să dea piept cu greutățile vieții.

Din spusele sale aflăm faptul că este iritată de atitudinea unor colege care se plâng tot timpul, iar cu prima ocazie a ținut să le transmită gândurile sale prin intermediul unui clip postat pe o rețea de socializare.

„Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor”, a spus Anna Lesko în filmulețul pe care l-a realizat în platourile emisiunii și pe care l-a postat pe contul personal de Instagram.

Publicat: 16 Oct. 2020, 14:15 Vedete
Pe aceeași temă