Scandalul dintre Mihai Albu și fosta soție continuă! Designerul a făcut o plângere penală pe numele Iuliei Albu

Publicat: 11 Aug. 2020, 09:42 Vedete
Scandalul dintre Mihai Albu și fosta soție continuă! Designerul a făcut o plângere penală pe numele Iuliei Albu

Scandalul dintre Iulia Albu și Mihai Albu este departe de a fi încheiat, iar acum cei doi sunt implicați într-un nou conflict. Designerul de încălțăminte a ajuns la limita răbdării și i-a făcut plângere penală fostei sale soții.

Mihai Albu și Iulia Albu sunt divorțați de 8 ani și nici acum nu au reușit să ajungă la o cale de mijloc. Designerul a încercat pe toate părțile să petreacă mai mult timp cu fiica sa, Mikaela, în vârstă de 10 ani, însă dacă pe cale amiabilă nu s-a putut, acesta s-a văzut nevoit să apeleze la instanță pentru a i se face dreptate: „Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi”.

Mihai Albu nu a fost lăsat să își vadă fetița

Mihai Albu, în urmă cu 2 luni, a fost nevoit să apeleze la Poliție pentru a-și vedea fetița: „Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac urmatoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela.

Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”, a explicat, la momentul respectiv, pe contul de socializare.

Mihai Albu s-a reinventat în pandemie

Numele mari din industria modei din România au fost afectate de pandemia care a pus pe pauză nunţile şi alte evenimente. Mihai Albu, numit şi Arhitectul Pantofilor, a fost nevoit să se reinventeze, după ce nu a mai fost cerere pentru pantofi cu toc. Astfel că a pus bazele unei colecţii de sneakerşi, pe care o începuse de anul trecut.

Chiar dacă vânzările au mers bine, tot nu rivalizează cu cererile de anul trecut pentru pantofii de ocazie. Ca să rămână pe linia de plutire, Mihai Albu vinde acum şi pantofi unicat, pe pagina lui de Facebook, sub preţul de catalog.

„Exact când să primesc clientele, n-a mai venit nimeni! Am ajuns să trăiesc din sneakerşi, asta pe undeva e îmbucurător că am avut variantă de rezervă. S-au adunat din şedinţe foto, prezentări de modă, s-au stâns vreo 100 de perechi care stăteau şi erau ca într-un muzeu. Dacă înmulţim 150-200 de perechi, e o sumă impresionantă care mă ajută să depăşesc 1 lună, 2, poate chiar 3”, a povestit Mihai Albu.

Publicat: 11 Aug. 2020, 09:42 Vedete
Pe aceeași temă