Adevăratul motiv pentru care Mihai Albu nu a fost lăsat să-și vadă fetița! ”I-a spus copilului meu că sunt un pericol”

Publicat: 17 Jun. 2020, 10:01 Vedete
Adevăratul motiv pentru care Mihai Albu nu a fost lăsat să-și vadă fetița! ”I-a spus copilului meu că sunt un pericol”

Dezvăluirile continuă în scandalul dintre foștii soți Albu. Celebrul designer a dat cărțile pe față și a dezvăluit adevăratul motiv pentru nu a fost lăsat să-și vadă fetița. 

Conflictul care a luat naștere între Mihai Albu și fosta lui soție se agravează pe zi ce trece.

Totul a început în momentul în care Mihai nu și-a putut lua fetița în ziua de vizite. Însă, din cauza restricțiilor impuse de către autorități în contextul pandemiei de coronavirus, cei doi soți au luat decizia de a sări peste acel weekend, totul pentru binele fetiței.

„Noi, inițial, când a apărut toată nebunia aceasta cu pandemia a fost cam pe la jumătatea lunii martiea, pe 15 martie. Exact atunci ar fi fost weekendul trei din lună și ar fi trebuit să iau copilul. Am stabilit fiind la început atunci, tocmai se luaseră măsuri drastice, și am hotărât împreună cu fosta soție, cu mama copilului, că poate este mai bine să sărim acel weekend”, a declarat Mihai Albu la Antena Stars.

”I-a spus copilului meu că eu sunt un adevărat pericol”

„Însă, toată situația asta a continuat și a răscontinuat. Din câte m-am interesat și am vorbit cu avocatul meu și cu Protecția Copilului, cu direcțiile care se ocupă de toate aceste situații, aș fi avut dreptul să mă văd cu fetița mea și să o iau în weekendurile mele. Bineînțeles, luând toate măsurile de distanțare, de protecție, de spălat pe mâini, de igienă și absolut tot. Însă, fosta soție i-a spus copilului meu că eu sunt un adevărat pericol pentru că mă duc la serviciu și în acest fel mă expun îmbolnăvirii. M-am dus la serviciu, dar cu protecție, cu mască, cu mănuși, cu absolut tot și nu au venit clienții la mine la atelier, absolut nimeni nu a intrat la mine în atelier”, a adăugat el.

Publicat: 17 Jun. 2020, 10:01 Vedete
Pe aceeași temă