Mihai Albu a mers cu poliția pentru a-și vedea fetița: ”Au fost mulți martori”. Cum a reacționat fosta soție, Iulia Albu

Publicat: 15 Jun. 2020, 15:21 Vedete
Mihai Albu a mers cu poliția pentru a-și vedea fetița: ”Au fost mulți martori”. Cum a reacționat fosta soție, Iulia Albu

Scandalul dintre Mihai și Iulia Albu este departe de a se fi încheiat. De această dată, designerul acuză faptul că a fost nevoit să meargă acasă la fosta soție cu poliția, ca să-și vadă fetița. 

Printr-un mesaj publicat pe contul său de Facebook, Mihai Albu a transmis public că a fost nevoit să meargă acasă la fosta soție cu poliția, pentru a-și vedea fetița, pe Mikaela. Mai mult decât atât, acesta a precizat faptul că au existat mai mulți martori în momentul incidentului.

„Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac urmatoarele precizări”, a anunțat Mihai Albu.

În continuare, Mihai Albu a mărturisit că nu și-ar fi dorit să recurgă la ajutorul autorităților pentru a-și putea vedea fetița.

„Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela”,a mai spus Mihai Albu.

Avocata designerului are în lucru plângere penală, dar totuși, subliniază Mihai Albu, „sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”.

Totodată, Iulia Albu a răspuns acuzațiilor fostului soț. Aceasta spune că nu i-a interzis niciodată lui Mihai Albu să o vadă pe Mikaela. Cât despre situația cu poliția, vedeta a mărturisit că nu era acasă la momentul cu pricina, conform informațiilor apărute în presă.

Ce se întâmplă cu pensia alimentară a Mikaelei

Se pare că în ultima lună designerul ar fi plătit doar jumătate din pensia alimentară pe care are să i-o dea fetiței sale, invocând scăderea veniturilor sale ca efect a pandemiei de coronavirus și lipsa vânzărilor la atelier.

La un calcul simplu, în urmă declarațiilor celor doi făcute de-a lungul timpului, reiese că designerul ar fi plătit în jur de 500 de lei luna trecută pentru creșterea fetiței sale, din cei 1000 de lei pe care îi datora. O sursă foarte apropiată fostului cuplu a declarat pentru Ciao.ro că Iulia Albu este doar la un pas distanță de a îl acționa în instanță pe fostul său soț, simțindu-se hărțuită de acesta.

Publicat: 15 Jun. 2020, 15:21 Vedete
Pe aceeași temă