De ce Iulia Albu nu îl lasă pe fostul soț să își vadă fetița. Mihai Albu este disperat: ”Mă vorbește în fața copilului doar de rău…”

Publicat: 05 Nov. 2020, 10:55 Vedete

Războiul dintre Iulia și Mihai Albu pare că nu se mai termină. Din cauza neînțelegerilor dintre cei doi foști soți și fiica acestora are de suferit, mai ales acum când nu își mai poate vedea tatăl.

Mihai Albu a fost prezent recent într-o emisiune de televiziune acolo unde a povestit despre cele mai grele momente prin care a trecut din cauza fostei sale soții.

Potrivit spuselor celebrului designer, se pare că Iulia se opune vehement ca el și fiica sa să poată petrece împreună zilele oferite de lege. Motivele ar fi vârsta creatorului de modă, meseria, dar și faptul că ar lăsa-o pe cea mică prea mult cu tableta în mână ori că o hrănește nesănătos.

”E o perioadă tulbure. Au trecut ceva luni bune în care nu am avut un raport bun cu fetița mea. Weekend-ul acesta, conform legii, fetița ar trebui să fie la tată, dar doar ar trebui. În iunie și în septembrie am văzut-o două zile, în octombrie o zi, și în august și-n septembrie deloc, deși avem o custodie comună, cu domiciliul la ea. Mereu a fost așa, tot timpul se întâmplă câte ceva ca să nu se poată să o văd. Îmi spune că nu o lasă să ne vedem că e COVID-19, că o las prea mult pe tabletă, că îi dau mâncare nesănătoasă, deși nu e adevărat, iar fata vrea să ne vedem.

Dar ea are numărul meu blocat, are Instagram și acolo mă are blocat, și eu o pot vedea doar dacă-mi arată prietenii ce postează sau dacă o sun pe ea, deși îmi spune că mă va suna ea mai târziu. Mi-a zis că e un cont administrat de ea și ea decide cine o poate vedea pe fetiță și cine nu. Nu știu dacă conștientizează că ea prin modul ăsta îi face rău și copilului, în primul rând. Dar ea e foarte mândră de ce face, nu cred că pune la suflet”, a spus Mihai Albu în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Totodată, Mihai Albu a explicat faptul că și fiica lui este extrem de tristă pentru că nu mai poate să îl vadă, iar din cauza asta și relația lor se deteriorează din ce în ce mai mult.

”Fetița este fericită când mă vede, nu înțelege ce i se întâmplă, ba chiar, de multe ori mă acuză pe mine că nu fac lucruri pentru a o vedea mai mult. Eu simt din privirea și atitudinea ei că este nefericită pentru relația cu mine​. Eu fac tot posibilul, am anunțat autoritățile, toți fac cercetări, acum suntem monitorizați până în februarie. Deși când am chemat prima dată poliția, am crezut că o va amenda, o va certa, dar m-au chemat să dau declarații și au zis că o să vadă ce se întâmplă”, a mai adăugat creatorul de modă.

”Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a concluzionat Mihai Albu la Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 Nov. 2020, 10:55 Vedete
Pe aceeași temă