Mihai Albu s-a reinventat în pandemie. Ce a ajuns să facă acum celebrul designer

Publicat: 20 Jul. 2020, 13:19 Vedete
Mihai Albu s-a reinventat în pandemie. Ce a ajuns să facă acum celebrul designer

Mihai Albu a fost afectat de pandemie, dar s-a reinventat. Designerul a pus bazele unei colecţii de pantofi casual şi sneakerşi, însă asta nu e tot. Fostul soț al Iuliei Albu vinde pe pagina lui de Facebook şi pantofi unicat din prezentări de modă, şedinţe foto la 50% din preţ.

Numele mari din industria modei din România au fost afectate de pandemia care a pus pe pauză nunţile şi alte evenimente. Mihai Albu, numit şi Arhitectul Pantofilor, a fost nevoit să se reinventeze, după ce nu a mai fost cerere pentru pantofi cu toc. Astfel că a pus bazele unei colecţii de sneakerşi, pe care o începuse de anul trecut.

Chiar dacă vânzările au mers bine, tot nu rivalizează cu cererile de anul trecut pentru pantofii de ocazie. Ca să rămână pe linia de plutire, Mihai Albu vinde acum şi pantofi unicat, pe pagina lui de Facebook, sub preţul de catalog.

„Exact când să primesc clientele, n-a mai venit nimeni! Am ajuns să trăiesc din sneakerşi, asta pe undeva e îmbucurător că am avut variantă de rezervă. S-au adunat din şedinţe foto, prezentări de modă, s-au stâns vreo 100 de perechi care stăteau şi erau ca într-un muzeu. Dacă înmulţim 150-200 de perechi, e o sumă impresionantă care mă ajută să depăşesc 1 lună, 2, poate chiar 3”, a povestit Mihai Albu.

Mihai Albu, scandal cu fosta soție din cauza fetiței lor

Au divorțat în urmă cu 7 ani la notar, de comun acord, și spuneau, la vremea respectivă, că au rămas în relații civilizate. Ei bine, odată cu trecerea anilor între Mihai Albu și Iulia au început să apară discuții din ce în ce mai aprinse, legate de copilul pe care-l au împreună, și care, la divorț, a rămas în grija mamei. Mai mult, cei doi au ajuns și în instanță pentru programul de vizită al copilului.

„Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela”,a mai spus Mihai Albu.

Avocata designerului are în lucru plângere penală, dar totuși, subliniază Mihai Albu, „sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”.

Publicat: 20 Jul. 2020, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă