Scandal monstru intre Brigitte si Pastrama! Ea l-a umilit in ultimul hal dupa ce el i-a zgariat masina! „M-am saturat sa par eu lupul cel rau!” VIDEO

Publicat: 23 iun. 2019, 13:21 Autor: D. C. Vedete

Florin Pastrama este tinut sub papuc rau de tot si nu iese deloc din cuvantul lui Brigitte. Acum a suparat-o atat de tare incat nu se stie ce se va intampla cu nunta.

Scandal monstru intre Brigitte si Pastrama! Zilele trecute, Florin Pastrama a fost invitat la Catalin Maruta in emisiune unde a mers cu masina lui Brigitte iar in parcare a zgariat masina, stiind ca asta o va supara grav pe Brigitte.

Imediat dupa ce Brigitte a aflat, in direct, despre acest incident, au inceput amenintarile si telefoanele. Crizele de nervi si isterie au continuat si dupa ce Pastrama a iesit din emisiune iar ea continua sa-l sune si sa-l terorizeze. Aflati sub contract cu PRO Tv-ul, o echipa de filmare a mers alaturi de el sa-i dea masina Brigittei si sa incerce sa o impace, dar lucrurile au esuat lamentabil.

Brigitte era atat de nervoasa incat nici n-a vrut sa auda de Florin si de buchetul de trandafiri albi pe care el l-a cumparat pentru ea, in semn de impacare. Atat de speriat a fost Florin de ceea ce urma sa se intample incat, inainte sa se duca sa-i arate masina Brigittei, a sters-o cu servetele umede astfel incat zgarietura sa fie cat mai putin vizibila.

Scandal monstru intre Brigitte si Pastrama VIDEO

Florin Pastrama nu mai e nici pe departe barbatul dur din Ferma 2019 care facea legea cu 52-ul lui, si tot drumul pana la Brigitte spera sa fie iertat pentru ceva ce oricum nu facuse: „Cand iubesti pe cineva, faci in halul asta? Asta e, am zgariat masina si asta e. Te desparti de mine ca am lovit masina?”

Brigitte, de cand l-a vazut, si-a iesit din minti si nici nu a stat la discutii cu el sau cu reporterul Pro TV: „Ti se pare normal sa-ti bati joc de mine si sa te dai victima? Sa-si ceara scuze pentru cum vorbeste de mine si pentru falsitatile lui. Cand, ma, nu te-am lasat eu sa manaci? M-am saturat, ma, sa par eu lupul cel rau. Florine, bataie de joc nu sunt, sa stii. Daca iti place circul… mie nu-mi place. Fac lucruri frumoase, merg la biserica. Stii foarte bine cu ce ai gresit. Vrei sa spun acuma tot adevarul? Eu vreau o viata frumoasa”, a urlat ea, de la volan.

Culmea ironiei, in timp ce urla cat putea de tare: „mie nu-mi place circul”, saracul Florin se facuse mic si nu mai stia pe unde sa scoata camasa. A incercat sa plece singur, pe jos, acasa, dar Brigitte l-a chemat si i-a zis sa se urce in masina. E din ce in ce mai clar cine e „cocosul” la ei in casa si se pare ca Brigitte face orice sa-l transforme pe Pastrama in barbatul docil pe care probabil intotdeauna si l-a dorit. Tot scandalul din public cu urlete s-a terminat cu Brigitte zicand „Tatal Nostru” sa se calmeze.

Publicat: 23 iun. 2019, 13:21 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă