Scandal la priveghiul lui Cornel Galeș! Fosta iubită a fost la un pas să amâne înmormântarea

Publicat: 10 dec. 2019, 22:35 Autor: Maria Apostol Vedete

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fost adus marți în țară și depus la Biserica Bazilescu, din Capitală. Situația s-a complicat însă din cauza unui scandal pornit între femeile care l-au iubit extrem de mult: nașa lui de cununie și fosta iubită, Viviana.

Când toată lumea credea că lucrurile încep să se așeze,iar Cornel Galeș va fi condus pe ultimul drum fără nicio intrigă, ținând cont tot circumstanțele în care a murit, iată că tensiunea celor implicați în organizarea funeraliilor a atins cote maxime!

Surse CIAO.RO susțin că Doina Belu, nașa de cununie a lui Galeș, a fost contactată de reprezentanții cimitirului Străulești pentru a-i cere anumite acte necesare înmormântării. Pentru că Viviana, fosta lui iubită, a fost cea care s-a ocupat de funeralii și repatriere, Doina Belu a contactat-o prin telefon ca să lămurească situația. Doar că Viviana ar fi ”explodat” când a auzit că mai lipsesc anumite acte și a refuzat categoric să se mai ocupe și de acest aspect. Ceea ce ar fi însemnat compromiterea înmormântării!

Cele două și-au aruncat cuvinte grele, iar nașa lui Galeș a renunțat și ea să se mai implice. Cele două nu s-au înțeles nici măcar în privința numărului de colive.

În cele din urmă situația s-a rezolvat, înmormântarea va avea loc fără probleme, iar cele două femei se vor împăca.

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani și, de câteva luni bune, el se mutase din România în Spania. Soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete a sfârșit în urma unui grav accident rutier, produs în apropiere de Valencia pe 30 noimebrie.

Fosta iubită i-a transmis un mesaj de adio

În imaginile surprinse în capela în care este depus Cornel Galeș apare și coroana cu garoafe roșii, pe care fosta iubită a bărbatului i-a adus-o. Ea a cerut să fie scris pe panglică următorul mesaj: “Nu te voi uita niciodată / Viviana Mantoiu”.

“Fiica vitregă” a lui Cornel Galeș i-a adus un omagiu și ea, dar și soțul său. Ei au ales să-i facă o coroană cu garoafe albe, iar mesajul a fost: “Alexandra și Cristi Mantoiu / Sincere regrete”. Soțul regretatei Ileana Ciuculete va fi condus pe ultimul drum de rude și prieteni joi, 12 decembrie. Cornel Galeș va fi înmormântat lângă “Zânica”, femeia alături de care a fost căsătorit mulți ani și căreia i-a fost alături până în ultima clipă de viață. Cântăreața de muzică populară a pierdut lupta cu temutul cancer pe 14 martie 2017.

 

Publicat: 10 dec. 2019, 22:35 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă