Salariu de 65.000 de dolari pentru un job pe o insula! Ce trebuie sa faca oricine isi doreste sa obtina postul neobisnuit

Publicat: 11 ian. 2019, 17:56 Autor: madalina m. Life

Cel mai profitabil job este pe o insula! Candidatii au la dispozitie doua posturi pe care le pot ocupa.

Un job pe o insula, nu tocmai obisnuit, va fi remunerat cu suma de 65.000 de dolari, in fiecare luna. Mai exact, este vorba de o insula cu un peisaj idilic, din Golful San Pablo.

Acolo, cei care isi doresc sa obtina jobul remunerat generos vor trebui sa aiba grija de un vechi far de observatie, transformat in unitate de cazare. Locul e in mare cautare de noi administratori.

Pentru suma de 65.000 de dolari, cat vor primi cei doi administratori, acestia vor trebui sa se ocupe de treburile ce implica buna gestionare a afacerii. Peisajul din zona respectiva este unul superb, iar astfel ei se vor putea simti la fel precum turistii, chit ca se afla la serviciu.

Angajatii pot castiga 65.000 de dolari pentru un job

Acest job pe o insula din Golful San Pablo este remunerat cu suma de 130.000 de dolari, ce va fi impartita la doua persoane. Bugetul e unul neasteptat de mare, avand in vedere ca e un job de acest tip. Ce vor trebui viitorii angajati sa faca este sa aiba grija de cladirea istorica, dar si de hotel, potrivit stirileprotv.ro.

Farul East Brother a fost construit in anul 1874 cu scopul de a-i ajuta pe marinari sa poata naviga teferi, mai ales in noptile cu foarte multa ceata, in largul orasului american San Francisco. Farul mai functioneaza si in prezent, fiind administrat de catre Paza de Coasta. Din anul 1979 a fost transformat in unitate de cazare, si e un loc cu totul inedit si spectaculos.

„Cladirea a fost abandonata initial, dar am preluat-o si a fost reabilitata. Este un loc unic din San Francisco Bay si probabil singurul hotel de acest fel din intreaga lume, deschis pe o insula!”, a povestit primarul Tom Butt, din orasul Richmond.

Publicat: 11 ian. 2019, 17:56 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă