S-a pozat dupa ce a intrat in cusca cu un crocodil urias, dar toate privirile au fost atintite in alta parte! Barbatul a lasat un detaliu jenant la vedere

Publicat: 24 ian. 2018, 15:10 Autor: madalina m. Life

Un barbat a decis sa experimenteze senzatiile tari, dar dupa ce s-a bagat intr-o cusca cu un crocodil, a regretat imediat totul.

Pe nume John Rutherford, barbatul a ales sa dea frau liber adrenalinei, doar ca nu si-a dat seama ca a uitat la vedere un detaliu absolut jenant, cand a intrat in aceeasi cusca cu un crocodil de mari dimensiuni.

Scenele au fost realizate sub apa, iar imaginile au ajuns rapid pe retelele sociale, spre groaza si amuzamentul internautilor care nu si-au putut stapani reactiile.

Barbatul a intrat in aceeasi cusca cu un crocodil urias

Intr-o prima faza, ideea de a fi bagat in aceeasi cusca cu un crocodil urias si de a face scufundari alaturi de animalul extrem de periculos pare una incredibila. John Rutherford a acceptat provocarea la sfatul nepotului sau.

Cameron De Jong a fost cel care i-a propus barbatului sa isi testeze curajul, dar chiar si el a regretat o asemenea decizie. Asta deoarece in cateva clipe, John poate fi observat cum lasa la vedere un detaliu jenant.

Cu siguranta experienta sa subacvatica nu va fi una pe care sa o uite prea curand, mai ales ca imaginile au devenit virale intr-un timp record.

Barbatul a intrat in aceeasi cusca cu un crocodil urias

In momentul in care a acceptat provocarea denumita „Cusca mortii”, de la un parc tematic din Australia, barbatul nu si-a dat seama de tot ce se petrece.

Asta deoarece odata scufundat alaturi de crocodil, John a asteptat ca nepotul sau sa ii faca mai multe poze, dar nu a observat ca are organul genital iesit in afara slipilor.

De asemenea, nepotul lui John a incercat sa ii transmita acestuia ca are partile intime la vedere, dar nu a avut succes. „M-am apropiat sa ii fac cateva poze cu telefonul, el incepuse sa dea din picioare cand era sub apa, zambea, insa nu a realizat ca are organul genital la vedere”, a povestit Cameron De Jong.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 24 ian. 2018, 15:10 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă