Barbatul care sustine ca are puteri supranaturale! S-a bagat intr-un lac plin cu crocodili. Ce s-a intamplat apoi

Publicat: 19 sept. 2017, 14:37 Autor: D. C. Life

Barbatul care sustine ca are puteri supranaturale! Numele lui este Suprianto si sustine ca e saman. Ca sa le demonstreze asta tuturor, s-a bagat intr-un lac plin cu crocodili. Oamenii i-au spus ca, in urma cu o zi, reptilele au iesit la atac. Dar acest lucru nu a contat pentru el.

Barbatul care sustine ca are puteri supranaturale – S-a dezbracat la bustul gol si a intrat in apa. A intrat in lacul Muara Jawa din Kalimantan, Indonezia, si a inceput sa faca incantatii. La cateva secunde, ceva oribil s-a intamplat!

Barbatul care sustine ca are puteri supranaturale

Barbatul care sustine ca are puteri supranaturaleSamanul Suprianto a fost tras la fundul apei de catre crocodili. In zadar a spus el tot felul de incantatii, dar nu a reusit sa se elibereze. Barbatul care sustinea ca are puteri supranaturale si poate controla crocodilii a murit ucis de reptile.

Acesta intrase in apa in cautarea unui cadavru al unui barbat pe nume Arjuna. Martorii sustin ca acest barbat a fost atacat cu cateva zile inainte. Disparitia lui Arjuna l-a determinat pe saman sa il caute in apa. Din nefericire, Suprianto si-a pierdut viata in lacul plini cu crocodili.

Barbatul care sustine ca are puteri supranaturale


Politia a recuperat ulterior cadavrele ambelor persoane. Au fost gasite plutind pe lac, la ceas de seara. Martorii sustin ca samanul a murit din cauza lipsei de oxigen. Crocodilii l-au tras la fundul apei, dar nu l-ar fi mancat.

Acestia sustin ca i-au vazut corpul intact in momentul in care politia l-a scos din apa. Acelasi lucru s-a intamplat si cu corpul lui Arjuna: era intact, niciun membru nu lipsea, informeaza Dailymail.co.uk. Este al patrulea deces inregistrat anul acesta in zona Kalimantan, Indonezia, cauzat de crocodili.

Citeste si: „Transsexualul care joaca in filme pentru adulti a uimit o lume intreaga: „Organul meu sexual e sursa mea de venit!”

Publicat: 19 sept. 2017, 14:37 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă