S-a transformat in Barbie umana, la 48 de ani! Trupul ei e ultra-modificat de operatii VIDEO

Publicat: 23 Jun. 2019, 17:12 Life

Orice femeie viseaza sa arate cat mai bine, odata cu inaintarea in varsta. Cazul lui Rachel Evans e unul total diferit.

Barbie umana, la 48 de ani! Visul femeii a devenit realitate, dar ea nu se simte multumita nici acum, in legatura cu modul in care arata. Ea s-a transformat in celebra papusa Barbie, indragita de generatii de fetite din intreaga lume.

Trupul ei este in prezent lipsit de orice cusur, dar Rachel nu e foarte fericita in legatura cu felul in care arata. Mai mult, femeia de aproape 50 de ani a cheltuit o avere pe operatiile estetice. Nimic nu pare sa fi contat in timpul transformarilor de proportii.

Asa arata Barbie umana, la 48 de ani!

Barbie umana la 48 de ani

Totusi, femeia din imagini nu este total fericita. De curand, Rachel a ajuns iarasi pe masa de operatie, pentru ca a avut in plan sa ii fie executata procedura estetica cu numarul 105! Pentru a arata ca Barbie umana, ea a cheltuit nu mai putin de 35.000 de lire.

De asemenea, traieste precum papusa Barbie. Asta deoarece Rachel a investit timp si efort pentru a putea sa isi transforme si casa. Exista multe camere roz in locuinta ei, cu diverse accesorii inspirate de viata celebrei papusi. Era o femeie frumoasa, dar si-a dorit un posterior mult mai bombat

Originara din Bromley, in Marea Britanie, femeia si-a petrecut nu mai putin de doua decenii in care a fost obsedata de operatiile estetice. Daca pana in prezent are 105 interventii, ea planuieste sa mai adauge inca 7 pe lista. Acestea sunt programate drept cadou, pentru aniversarea ei de 50 de ani.

Barbie umana la 48 de ani spune ca vrea sa fie „cea mai din plastic femeie din cate exista”. Rachel a mai marturisit ca poarta marimea S la varsta ei, dar si ca are doar 50 de kilograme. Trupul ei adolescentin din prezent nu seamana absolut deloc cu modul in care arata, in tinerete. Meghan Markle si-a operat picioarele

„Ce imi doresc este sa devin cea mai din plastic femeie din intreaga lume, pana cand implinesc varsta de 50 de ani. Motto-ul meu in viata este chiar un vers din piesa Barbie Girl: viata in plastic este fantastica!”, a spus Rachel Evans. A devenit obsedata de procedurile chirurgicale cand avea varsta de 35 de ani.


sursa: thesun.co.uk

Publicat: 23 Jun. 2019, 17:12 Life
Pe aceeași temă