S-a oferit sa ii fie mama surogat celei mai bune prietene, dar dupa cateva luni a venit si tragedia! Tanara urma sa isi cunoasca bebelusul :(

Publicat: 24 ian. 2018, 18:32 Autor: madalina m. Life

O femeie din Noua Zeelanda a devenit mama surogat pentru cea mai buna prietena a sa, dar dupa doar cateva luni s-a petrecut o drama.

Jes Brockie o cunostea pe Bec Arena de mai bine de 20 de ani, iar cele doua tinere erau foarte bune prietene. Pentru ca Bec nu putea avea copii, Jes s-a consultat cu sotul ei, un fotbalist pe nume Jeremy Brockie, asa ca a decis sa ii implineasca apropiatei sale cel mai mare vis.

Cand a i-a dat prietenei sale vestea cea mare, aceasta impreuna cu sotul ei, Gareth, au fost in culmea extazului si au acceptat imediat oferta pentru ca isi doreau foarte mult sa devina parinti.

S-a oferit sa ii fie mama surogat celei mai bune prietene

Totusi, mama surogat a fost devastata cand a aflat ca prietena sa Bec Arena era pe moarte, fiind diagnosticata cu o maladie cumplita. Femeia a mers la medic pentru a descoperi cauza infertilitatii sale.

Rapid a venit si raspunsul, iar aceasta suferea de fibroza chistica. Respectiva maladie e considerata una dintre cele mai raspandite boli genetice de pe intreaga planeta si afecteaza foarte multe femei.

In cazul lui Bec Arena, boala s-a raspandit foarte rapid si ea s-a stins in luna septembrie a anului trecut, chiar cu cateva luni inainte sa isi cunoasca bebelusul, care a venit pe lume pe 20 ianuarie.

S-a oferit sa ii fie mama surogat celei mai bune prietene

La fel ca mama surogat, si Gareth, sotul femeii, a suferit o lovitura cumplita din partea destinului. Desi considera ca traieste un miracol pentru ca isi poate tine in brate baietelul, pe Rixon James Arena, el e la un pas sa ramana pe drumuri.

Din pricina cheltuielilor foarte mari pe care le-a tot adunat cat sotia sa a fost internata in spital, Gareth a ajuns in punctul in care nu isi permite sa isi creasca bebelusul. Astfel ca tot femeia care a actionat drept mama surogat a decis sa intervina.

Jes Brockie a decis sa traga un semnal de alarma si sa ceara ajutorul tuturor prin intermediul unei platforme, unde i-a deschis lui Gareth un cont pe care barbatul sa il foloseasca pentru a primi donatii.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 24 ian. 2018, 18:32 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă