S-a gasit posibilul complice la crima al lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre vecinul ars pe maini

Publicat: 07 Sep. 2019, 12:04 News 3

Pare ca incetul cu inceput incepe sa se faca lumina in cazul de a Caracal.

S-a gasit posibilul complice la crima. Astfel ca unul dintre posibilii complici, care a fost mentionat in declaratia de vineri a procurorului-sef DIICOT, a dormit timp de multa vreme in casa lui Gheorghe Dinca.

Mainile sale sunt cu urme clare de arsuri iar asta a atras atentia reporterilor si nu numai inca din primele zile ale investigatiei in curs.

S-a gasit posibilul complice la crima

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal

„Dormeam sub un șopron. Aveam un pat și dormeam acolo. (…) Am fost la el joi, am bătut cu o piatră în poartă că el nu prea auzea. A răspuns și a venit la poartă și l-am întrebat daca strangem fânul.

El a zis să mă duc să-mi iau mâncarea de la cantina socială și să-l caut vineri, după ora 4.00″, a declarat barbatul, la Acces Direct, potrivit Antena3.

Barbatul insista ca arsurile sunt cauzate de soare, insa teoria lui nu a fost verificata. Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat in decursul zilei de ieri ca s-au dispus expertize genetice in privinta unei persoane din apropiate de Dinca.

Astfel ca este vorba despre Stefan Risipiceanu, iar conform lui Felix Banila, in dosar a fost extinsa urmarirea penala si pe numele sotiei criminalului din Caracal, Elena Dinca.

Publicat: 07 Sep. 2019, 12:04 News 3
Pe aceeași temă