Oana Zavoranu s-a iubit cu Mihai Mitoseru. Chiar ea a recunoscut acest lucru

Publicat: 07 Sep. 2019, 09:58 Vedete

Totul s-a petrecut in urma cu multi ani, inainte ca bruneta sa fie iubita lui Pepe.

Oana Zavoranu s-a iubit cu Mihai Mitoseru. Totul a inceput in urma cu foarte mult timp, in cadrul unei emisiuni TV, cand Oana si Pepe inca nu formau un cuplu.

Astfel ca Oana Zavoranu si Mihai Mitoseru au trait o frumoasa poveste de dragoste de care multi abia acum au aflat. Bruneta a povestit cum a reusit sa ajunga in preajma lui Mihai Mitoseru, conform m.ziare.com.

Oana Zavoranu s-a iubit cu Mihai Mitoseru

„Oana Roman era prietena lui și eu m-am împrietenit cu ea ca să ajung la el. Eu sunt cinstită. Ea avea o influență foarte mare asupra lui Mihai. M-am împrietenit cu ea cu de-a sila. M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai”, a spus Oana Zavoranu la Antena Stars.

Mihai Mitoseru pare sa fie foarte ghinionist in dragoste, fiindca nu s-a ales nici cu Oana, si nici casnicia cu Noemi nu a fost de bun augur fiindca au decis sa divorteze.

Mihai Mitoșeru divorțează: „Ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane”

„Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul când ma întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm!

Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! ?”, a scris Mitoșeru pe pagina sa de Facebook.

Publicat: 07 Sep. 2019, 09:58 Vedete
Pe aceeași temă