S-a bagat in piscina, dar a fost la un pas de moarte! Ce s-a intamplat cu pustiul de 12 ani in doar cateva minute. Familia a asistat incremenita VIDEO

Publicat: 25 apr. 2018, 14:38 Autor: madalina m. Life

Baietelul s-a bagat in piscina si aproape si-a gasit sfarsitul.

Imaginile dramatice au fost surprinse cu ajutorul unei camere de luat vederi, instalata aproape de vila in care a fost la un pas sa se produca tragedia. Pustiul de 12 ani s-a bagat in piscina ca sa se racoreasca, dar si-a dat seama rapid ca nu mai poate iesi la suprafata.

Mai mult, rudele acestuia au iesit rapid din vila pentru a putea sa il ajute, insa n-au reusit sa faca mare lucru pentru el, din cauza ca baiatul nu se mai putea misca. Oamenii au sunat sa ceara ajutorul autoritatilor.

S-a bagat in piscina, dar a fost la un pas de moarte!

Copilul a intrat in piscina si nu a mai putut iesi, dupa ce si-a prins piciorul in unul din filtrele de aspiratie. Acesta se afla impreuna cu familia sa la un resort din Carolina de Sud, in Statele Unite ale Americii.

Clipele de vacanta s-au transformat insa intr-un cosmar, pentru ca si alti turisti au iesit rapid din vila ca sa ii acorde micutului primul ajutor. Copilul a petrecut 9 minute sub apa, dupa ce a ramas blocat in piscina.

Fiindca era la un pas de moarte, pe masura ce ramanea fara aer si apa ii ajungea tot mai mult in plamani, oamenii au decis sa intre in piscina ca sa ii faca respiratie gura la gura, insa metoda a fost pusa in practic pe sub apa.

Turistii impreuna cu familia baiatului au asistat disperati la momentele infioratoare, pentru ca nu puteau face nimic ca sa il ajute pe acesta. Totodata, oamenii au incercat sa il tina in viata pe copilul care a ramas blocat in piscina, dar sansele ca acesta sa nu supravietuiasca erau uriase.

In imaginile care au fost postate si pe retelele sociale, toata lumea a putut vedea cum pustiul nu da semne ca si-ar reveni si se afla sub apa. Incidentul s-a petrecut cat el se juca cu un alt copil in acea piscina.

Mai mult, in incercare de a-l ajuta pe acel pusti, oamenii s-au aruncat in piscina dupa el. Abia dupa cateva minute el a putut fi scos de sub apa si dus de urgenta la spital. Din fericire, baietelul de 12 ani a supravietuit si e intr-o stare stabila.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 25 apr. 2018, 14:38 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă