Diana Enache, apariție răvășitoare! Rochița vaporoasă i-a dat bătăi de cap în timpul unor filmări

Publicat: 10 sept. 2020, 19:55 Autor: ileana.ghinea Vedete

Fiica lui Adrian Enache, Diana, a oferit un spectacol incitant șoferilor și pietonilor, chiar în timp ce se afla în mijlocul unor filmări. Rochița vaporoasă pe care a purtat-o i-a dat ceva bătăi de cap!

Uite cum fericiții masculi care s-au nimerit pe aceeași stradă cu moștenitoarea Enache, zilele trecute, au avut ocazia să-și oprească privirile fix pe fundulețul rotunjor pe care blonda l-a afișat din proprie inițiativă. Sigur, cu certitudine faptul că era foarte ocupată cu ceva filmări care i-au distras atenția de la poziție și uite cum a „apărut” accidentul.

Din fotografiile obținute de paparazi CIAO.RO, descoperim o Diana Enache absolut relaxată, ceva mai plinuță față de ultima dată când am văzut-o, dar la fel de frumușică.

Privind în urmă la trauma prin care a trecut Diana acum 6 ani, ne bucurăm că ușor ușor și-a reluat viață. Reamintim că în dimineața zilei de 5 iulie 2014, Diana Enache – pe atunci în vârstă de 17 ani, a fost atacată cu un briceag de portarul blocului în care locuia. Ancheta derulată atunci a demonstrat că bărbatul de origine libaneză a vrut să o violeze și a fost arestat. În urma atacului, fiica lui Adrian Enache a rămas cu nenumărate cicatrici pe corp la nivelul sânilor, tendoanelor, palmelor, gâtului și abdomenului.

„Sunt tăiată în mai multe zone, la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane, și în palme, n-au trecut încă, cicatricile sunt în continuare. S-a pus problema atunci să fac o intervenție cu laser și să scot cicatricile, dar eu sunt o fire puternică, lucrurile astea fac parte din mine, din experiența mea. Îmi arătă cât de puternică sunt când mă uit în oglindă”, declara Diana Enche la un moment dat.

Anul acesta, agresorul Dianei a fost eliberat, un nou șoc pentru tânăra de 23 de ani, peste care susține că a trecut prin rugăciune.

„Toată lumea mă întreabă, sunt ok, pentru că mi-am impus să fiu ok. De când am aflat că a fost eliberat am trăit cu niște frici, dar mi-am dat seama că totul pornește de la cap. Dar am trecut peste prin rugăciune, pentru că pe mine rugăciunea m-a ajutat foarte mult. Sunt un om credincios, eram și înainte, dar odată cu acel eveniment neplăcut, uite că m-a ajutat’, povestea Diana Enache acum ceva timp. „Are un ordin, însă știi cum e, dacă vrei să faci rău, poți să faci. Nu vreau să mă înconjor de gânduri negative, să-l ferească Dumnezeu să mai încerce ceva. E un episod închis’, a conchis tânăra.

Publicat: 10 sept. 2020, 19:55 Autor: ileana.ghinea Vedete
Tags:
Pe aceeași temă