Rugaciunea de Rusalii te ajuta sa iti indeplinesti dorintele! Se rosteste catre Duhul Sfant

Publicat: 16 Jun. 2019, 15:01 News 3
Rugaciunea de Rusalii te ajuta sa iti indeplinesti dorintele! Se rosteste catre Duhul Sfant

Daca esti credincios si vrei ca Dumnezeu sa te apere, trebuie sa rostesti, in aceste zile de sarbatoare, aceasta rugaciune, zilnic.

Rugaciunea de Rusalii te ajuta sa iti indeplinesti dorintele. Tot ce trebuie sa faci este sa o rostesti cu sufletul curat. Rugaciunea este adresata Sfantului Duh pe care il cinstim aceste zile. Este o rugaciune care te scapa de pacate, daca te dovedesti a fi cu suflet curat.

Rugaciunea catre Sfantul Duh este rostita pentru iertarea pacatelor, fie la biserica, fie acasa, in zi de sarbatoare.

Rugaciunea de Rusalii pentru indeplinirea dorintelor

Rugaciunea de Rusalii te ajuta sa iti indeplinesti dorintele! Se rosteste catre Duhul Sfant„Împărate Ceresc, Preabunule Mângâietorule, Duhule al adevărului, Cel ce din Tatăl mai înainte de veci purcezi şi întru Fiul pururea Te odihneşti; nepărtinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeieşti, pe care le împărţi precum voieşti; prin care şi noi nemernicii ne-am sfinţit şi ne-am uns în ziua botezului nostru. Caută spre rugăciunea robilor Tăi, vino la noi şi Te sălăşluieşte întru noi şi curăţeşte sufletele noastre, ca să putem a ne face locaş Preasfintei Treimi.

Rugaciune impotriva farmecelor si blestemelor. Functioneaza doar daca tii post

Rugaciunea de Rusalii te ajuta sa iti indeplinesti dorintele! Se rosteste catre Duhul SfantAşa, o Preabunule, nu Te scârbi de necurăţia noastră, nici de rănile păcatelor; ci le tămăduieşte pe ele cu ungerea Ta cea atotvindecătoare. Luminează mintea noastră, ca să cunoaştem deşertăciunea lumii şi a celor ce sunt în lume; înviază ştiinţa noastră, ca neîncetat să vestească nouă ceea ce se cuvine, a face şi ce se cuvine a lepăda; îndepărtează şi înnoieşte inima noastră, ca să nu izvorască mai mult ziua şi noaptea gânduri rele şi pofte necuvioase. Îmblânzeşte trupul şi stinge cu insuflarea Ta cea dătătoare de rouă văpaia patimilor, prin care se întunecă în noi Chipul cel preascump al lui Dumnezeu.

Rugaciune pentru liniste. Scapa de probleme si depresie cu ea. Cand se citeste

Rugaciune catre Sfantul Duh

Rugaciunea de Rusalii te ajuta sa iti indeplinesti dorintele! Se rosteste catre Duhul SfantIar duhul lenevirii, al mâhnirii, al iubirii de stăpânire şi al grăirii în deşert goneşte-l de la noi. Și ne dă nouă duhul dragostei şi al răbdării, duhul blândeţii şi al dreptăţii, ca îndreptând inimile cele slăbite şi genunchii, fără de lenevire să călătorim pe calea sfintelor porunci. Și aşa, ferindu-ne de tot păcatul şi împlinind toată dreptatea, să ne învrednicim a primi sfârşit creştinesc şi neruşinat şi a intra în Ierusalimul cel Ceresc, iar acolo a ne închina Ţie, împreună cu Tatăl şi cu Fiul, cântând în vecii vecilor: Treime Sfântă, slavă Ţie!”, este rugaciunea care se rosteste an de an, de Rusalii.

Rugaciunea lui Arsenie Boca. O rostea in fiecare duminica pentru ajutor divin

Sursa: doxologia.ro

Publicat: 16 Jun. 2019, 15:01 News 3
Pe aceeași temă