Ruby s-a testat a doua oară pentru coronavirus

Publicat: 09 nov. 2020, 15:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa artistă Ruby s-a testat a doua oară pentru noul coronavirus. În această dimineață, aceasta a mers la spital pentru a-și face testul.

Cântăreața Ruby a mers în dimineața aceasta la spital pentru a se testa din nou pentru noul coronavirus. Speriată că ar putea avea ceva, responsabilă și precaută, artista a mers pentru a afla dacă a contactat virusul din China. Acesteia i-au fost recoltate probe nazale pentru testul Covid: „O să o iau razna. Am văzut pe cineva care a ieșit plângând”.

Inițial, Ruby a mai mers o dată să se testeze pentru noul coronavirus în luna mai, când tușea foarte tare și i-a fost teamă că ar fi putut fi infectată. Din fericire, testul artistei a ieșit negativ.

„Bună dimineața, se testează dulceața, pentru că tușeșc ca un măgar și vreau să fiu sigură că sunt bine. Cine și-a mai făcut testul?”, a spus atunci Ruby.

Ruby vede Bucureștiul dintr-un duplex de 200.000 de euro

Ruby a investit peste 200.000 de euro în locuința mult visată. Cântăreața a strâns, de-a lungul anilor, banii pe care i-a câștigat în sutele de concerte și emisiuni.

Cântăreața locuiește într-un apartament imens, care acoperă etajele 15, 16 și 17, situat pe situat pe malul Lacului Plumbuita din Colentina. Apartamentul vedetei oferă o panoramă unică a Bucureștiului! Ruby locuiește împreună cu iubitul ei, dar și cu mulți căței și pisici, iar recent se pare că și-a adus și bunica de la Medgidia, cea care a crescut-o.

În apartamentul de fițe, Ruby și-a făcut o bucătărie imensă, unde gătește destul de des, mai ales de când este în autoizolare. Aceasta are geamuri imense, și ieșire directă către terasa de unde se poate vedea tot Bucureștiului. Atât ea, cât și iubitul ei, dar și pisicile și cățeii adoră să stea pe balcon să admire priveliștea.

Sursă foto: instagram Ruby

Publicat: 09 nov. 2020, 15:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×