Ruby s-a testat de frica coronavirusului: ”Tușeșc ca un măgar”

Publicat: 06 mai 2020, 15:13 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa cântăreață Ruby a luat decizia astăzi de a se testa pentru virusul SARS-Cov-2, de frică. Artista susține că tușește și vrea să fie sigură cu nu a intrat în contact cu acest virus.

Astfel, vedeta a ales să se testeze acasă, iar pe Instastory a postat un videoclip scurt în care le transmite fanilor săi că se testează de coronavirus, pentru că ”tușește ca un măgar”. Mai mult decât atât, în urmă cu o oră le-a spus internauților, tot pe Story, că se simte rău.

„Bună dimineața, se testează dulceața, pentru că tușeșc ca un măgar și vreau să fiu sigură că sunt bine. Cine și-a mai făcut testul?”, a spus Ruby.

Ruby vede Bucureștiul dintr-un duplex de 200.000 de euro

Ruby a investit peste 200.000 de euro în locuința mult visată. Cântăreața a strâns, de-a lungul anilor, banii pe care i-a câștigat în sutele de concerte și emisiuni.

Cântăreața locuiește într-un apartament imens, care acoperă etajele 15, 16 și 17, situat pe situat pe malul Lacului Plumbuita din Colentina. Apartamentul vedetei oferă o panoramă unică a Bucureștiului!

Ruby locuiește împreună cu iubitul ei, dar și cu mulți căței și pisici, iar recent se pare că și-a adus și bunica de la Medgidia, cea care a crescut-o.

În apartamentul de fițe, Ruby și-a făcut o bucătărie imensă, unde gătește destul de des, mai ales de când este în autoizolare. Aceasta are geamuri imense, și ieșire directă către terasa de unde se poate vedea tot Bucureștiului. Atât ea, cât și iubitul ei, dar și pisicile și cățeii adoră să stea pe balcon să admire priveliștea.

Publicat: 06 mai 2020, 15:13 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă