Roy Clark a murit la 85 de ani. Chitaristul si prezentatorul tv a fost rapus de o boala grava

Publicat: 16 Nov. 2018, 13:33 Vedete

Doliu in lumea muzicii si a televiziunii din America.

Roy Clark a murit la 85 de ani. A fost un chitarist american cunoscut in lumea iubitorilor de muzica country. A fost si prezentator tv pentru cativa ani. Roy Clark a murit in locuinta sa din Tulsa, Oklahoma. A murit din cauza unei forme grave de pneumonie.

Pe langa cariera sa in muzica, Roy Clark mai avea emisiuni tv despre genul muzical pe care il canta. A prezentat cativa ani la tv, apoi s-a mutat pe radio. Printre cei care i-au adus un omagiu se numara cantareata Dolly Parton, tot de muzica country.

Roy Clark a murit la 85 de ani


„A fost unul dintre cei mai buni… spiritul lui nu va muri niciodată. L-am iubit și îmi va lipsi”. Cântărețul Brad Paisley l-a numit un „erou” care i-a „bătătorit calea.. Am exersat stilul său, apoi am exersat expresiile lui faciale”, a marturisit Dolly Parton care, anul acesta, a fost la un pas de divort.

Clark s-a născut în 1933 și a locuit pe coasta de nord a Statelor Unite până când s-a stabilit, împreună cu familie, în Washington DC. A cântat în diverse trupe, iar în 1982 a primit un Grammy pentru cea mai bună interpretare instrumentală country, potrivit TheGuardian.

Publicat: 16 Nov. 2018, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă