VIDEO! Irina Rimes a lansat un super-hit iar in clip se vrea o „Mona Lisa”! Asculta aici „Nu stii tu sa fii barbat!”

Publicat: 15 Nov. 2018, 16:28 News 3

Piesa asta si refrenul asta cu siguranta vor fi fredonate de foarte multe femei care nu se regasesc in relatiile cu iubitii lor.

Irina Rimes a lansat un super-hit iar in clip se vrea o „Mona Lisa”! Irina Rimes tocmai a lansat hitul acestui sezon si deja este in top 10 in trending pe Youtube cu piesa „Nu stii tu sa fii barbat”.

Profitand de expunerea pe care o are de cand este jurat la Vocea Romaniei, Irina Rimes a gasit momentul perfect pentru a-si lasa cea mai noua piesa. Clipul in care joaca rol de Mona Lisa, este si el in stilul ei si se pare ca fanilor le place pentru ca desi este lansata de doar cateva ore peste 200.000 de oameni deja au vazut clipul si au ascultat piesa. Cu siguranta piesa va ajunge numarul 1 in trending in trending pe Youtube si va prinde bine si pe radio. Irina Rimes a mai fost subiectul unei stiri saptamana asta atunci cand probabil si-a „pregatit” lansarea noii piese printr-o postare pe instagram cu ea complet dezbracata.

„Eu ma deschid, tu ma inchizi. Eu vreau sa fug, tu iar ma prinzi. Eu vreau sa strig, tu spui sa tac. De ce o fac? Eu ma arunc ca un copil. Eu te ascult, cuminte, umil. De ce o fac, de ce nu plec, de ce ma complac? Ti-am dat puteri asupra mea, eu sunt puternica dar nu asa.” sunt cateva dintre versurile melodiei lansate de Irina Rimes.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Nov. 2018, 16:28 News 3
Pe aceeași temă