Rona Hartner, mesaj emoționant pentru sora ei, care tratează bolnavii de coronavirus: „Eroul meu!”

Publicat: 29 Apr. 2020, 08:45 Vedete
Rona Hartner, mesaj emoționant pentru sora ei, care tratează bolnavii de coronavirus: „Eroul meu!”

Rona Hartner, mesaj emoționant: „Sora mea, eroul meu!”! Sora actriţei Rona Hartner este medic în Canada și luptă din prima linie împotriva coronavirusului.

Artista i-a transmis public un mesaj emoţionant surorii ei, pe care o consideră „un erou“. Sora Ronei Hartner, Rinda (49 de ani), lucrează într-o clinică din Canada, iar în această perioadă, ea tratează pacienţii infectaţi cu coronavirus.

„Sora mea, eroul meu! Rinda Hartner! Sora mea, în misiune pentru a salva vieţi! Curaj, Domnul fie cu tine, eşti în linia întâi!“, a scris Rona Hartner pe pagina sa de Facebook.

„Sunt foarte mândră de sora mea şi mă gândesc la ea mereu cu emoţie zilele acestea. Este o româncă ambiţioasă şi cred că are adunaţi vreo 25 de ani de facultate. La bază a făcut Facultatea de stomatologie în România, după care de două ori Chimia. Este născută în 1971, are 49 de ani, şi este plecată în Canada din 1999. Acum susţine congrese peste tot şi este cea care se ocupă de toată coordonarea crizei la Montreal. E realmente în contact cu microbul. Dar ea e pasionată!“, a mai spus celebra actriță într-un interviu pentru Click!.

Rona Hartner, care anul trecut a fost diagnosticată cu cancer, a luat toate măsurile pentru a nu se îmbolnăvi. Stă închisă în casa din Franţa, alături de soţul ei, DJ-ul Herve Camilleri, dar păstrează legătura cu fanii, prin Internet, postând filmuleţe în timp ce se roagă, dansează sau lucrează măşti de protecţie la maşina de cusut, pentru vecini.

Publicat: 29 Apr. 2020, 08:45 Vedete
Pe aceeași temă