Romanii au talent, sezonul 9. Cei mai buni concurenti din prima emisiune

Publicat: 04 Feb. 2019, 20:12 Vedete

In doar 4 zile show-ul "Romanii au talent" revine cu al 9-lea sezon, care promite surprize de proportii.

Insa mai tineti minte cand si cum a decurs primul sezon, si mai precis, cine sunt concurentii care si-au pus amprenta asupra show-ului? Dar mai presus de toate, v-ati intrebat ce fac in prezent acestia?

Pe data de 18 februarie 2011 a avut loc primul sezon, juriul fiind format din Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, iar gazdele au fost tot simpaticii Smiley si Pavel Bartos.

Au avut loc 6 auditii, 4 semifinale si o finala, iar marele castigator a fost Adrian Tutu, care a interpretat o compozitie proprie „Sunt roman, deci pot”, castigand premiul de 120.000 de euro. Dar sa vedem ce s-a ales de concurentii primului sezon.

Romanii au talent. Cei mai buni concurenti din prima emisiune

Romanii au talent. Cei mai buni concurenti din prima emisiune

Luca Valentin

Simpaticul Luca a venit la preselectiile din Timisoara si a cucerit juriul atunci cand a inceput sa arunce in aer sticle si pahare.

A ajuns in finala, insa n-a avut norocul sa castige, insa asta nu l-a demoralizat, din contra, s-a luptat mult si a reusit sa-si deschida propriul bar.

„Dupa participarea la acest show, agenda mea este plina in fiecare zi. Am reusit sa deschid impreuna cu prietenii mei de la Agentia Exquisite BarSolutions un bar, Flair Angel, in incinta Palatului Bragadiru. In plus, sunt chemat la concursuri din intreaga lume. Am jurizat de curand o competitie din Moscova, saptamana trecuta am castigat locul 1 la o competitive din Japonia si urmeaza sa plec cat de curand si in Dubai” a spus acesta, potrivit Cancan.

Valentin Dinu

Atunci cand a venit la „Romanii au talent”, Valentin era spalator de masini din Ploiesti, insa vocea sa i-a dat pe spate pe toti, reusind sa ajunga in finala. Dupa aceea, viata lui s-a schimbat total, cand trupa Holograf i-a facut invitatia de a canta impreuna piesa „Ochii tai”, intr-un concert organizat la Cinematograful Patria. Intre timp, a devenit artist la MediaPro Music.

Stefan Florescu

Stefan a urcat pe scena „Romanii au talent” spunand „Am venit sa fiu eroul vostru” si a reusit. Pentru a putea ajunge la preselectii si-a vandut bicicleta apoi si-a luat inima-n dinti si a venit la emisiune. A prezentat un numar formidabil de freestyle, care i-a lasat pe jurati cu gura cascata.

A ajuns pana in marea finala, si chiar daca nu a reusit sa castige marele premiu, a ramas in inima romanilor ca baiatul care a luptat intens pentru visul sau. Dupa terminarea concursului, a reusit sa faca ceea ce si-a dorit dintotdeauna, sa participe la Campionatul Mondial de Footbal Freestyle din Cehia.

A reusit sa termine pe locul 3. Iar dupa aceea a mai fost doar un pas pentru a participa la toate competitiile la care inainte doar visa.

Publicat: 04 Feb. 2019, 20:12 Vedete
Pe aceeași temă