Robert Kraft, patronul echipei Patriots, este acuzat că a avut relații intime cu prostituate

Publicat: 23 Feb. 2019, 15:42 Vedete

Robert Kraft, patronul echipei de fotbal american New England Patriots, este acuzat că a întreținut relații intime, în mai multe rânduri, cu prostituate.

Robert Kraft, patronul echipei Patriots, este acuzat că a avut relații intime cu prostituate. În acest caz, se mai află alte 20 de persoane și, din precizările presei din SUA, există filmări care dovedesc faptul că evenimentele sunt veridice.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Florida a oferit o declarație de presă în care a menționat că până în momentul de față nu s-a luat vreo decizie în privința arestării: ”Acuzațiile există, dar persoanele nu au fost încă arestate”, a spus Kristen Rightler.

Robert Kraft, patronul echipei Patriots, acuzat de sex cu prostituate

În ciuda declarațiilor poliției, New England Patriots a emis un comunicat de presă în care exclude posiblitatea ca Robert Kraft să fie implicat: „Negăm categoric faptul că domnul Kraft este implicat în orice fel de activitate ilegală. Pentru că este o problemă judiciară, nu vom mai adăuga alte comentarii”.

New York este câștigătoarea în exercițiu a Super Bowl. În februarie a cucerit pentru a șasea oară în istorie trofeul, după o finală împotriva echipei Los Angeles Rams, cu 13-3. Patriots se mai impusese în 2004, 2005, 2015 și 2017.

Publicat: 23 Feb. 2019, 15:42 Vedete
Pe aceeași temă