Rică Răducanu, internat de urgență. Fostul sportiv a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 13 ian. 2021, 16:10 Autor: Elena Vedete
Rică Răducanu, internat de urgență. Fostul sportiv a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Fostul portar Rică Răducanu a fost internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează fcrapid.ro.

„Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19”, a precizat clubul giuleştean.

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în echipa naţională. Fostul internaţional şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Rapid. El a mai evoluat la Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

Fostul sportiv a mărturisit că soția sa este în stare mai gravă decât el, având nevoie de oxigen. Acesta a intrat în direct îm emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre experiența neplăcută prin care trece.

”Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta mea e mai rau. Nu stiu de unde a aparut boala, ea a fost mai de mult bolnava, si mi am facut si eu testul si m-au gasit si pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de venieri la spital, iar eu am facut testul vineri.Eram acasa, dar pana la urma amandoi am fost internati. Sotia e mai rau, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tusesc. Ea are nevoie de oxigen. Cine vrea sa fie asa ceva, le transmit sanătate la toti, să trecem cu bine prin perioada urata. Poate trece mai usor beleaua asta, sa ne refacem viata. Abia astept sa facem un spriț. Am niste oameni care muncesc, saracii, zici ca sunt cosmonauti (n.red. echipa medicală)”, a spus Rică Răducanu, de pe patul de spital, într-un interviu pentru Cătălin Măruță, notează Playtech.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 13 ian. 2021, 16:10 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă