Rică Răducanu, în spital! Fostul fotbalist se află în operație

Publicat: 02 feb. 2021, 10:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fostul mare fotbalist Rică Răducanu se află internat în spital. Acesta este supus unei intervenții chirurgicale.

Fostul fotbalist Rică Răducanu se află în spital acum din cauza unor probleme de sănătate. Rică Răducanu are probleme de respirație, potrivit CANCAN.

Bărbatul a mers la medic, iar acum este operat. Rică Răducanu are un furunc nazal care trebuie să fie eliminat chirurgical, intervenția fiind una complicată. Problema respectivă îi cauzează dureri mari și dificultate în respirație.

Soția lui Rică Răducanu se afla în spital, când incendiul a pornit

După ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, Rică Răducanu a fost internat în Institutul ”Matei Balș”. Bărbatul în vârstă de 74 de ani a fost externat cu puțin timp înainte ca un salon să ia foc. Chiar el a mărturisit faptul că a stat în pavilionul 5, cel care a luat foc. Soția lui Rică Răducanu încă se afla internată în spital, atunci când incendiul a izbucnit.

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Eu am stat la pavilionul 5 care a luat loc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe…

Am fost chiar acolo unde a luat foc. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… Numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația”, a spus Rică Răducanu la Antena Stars.

Rică Răducanu a fost internat în spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Fostul portar Rică Răducanu a fost internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează fcrapid.ro.

„Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19”, a precizat clubul giuleştean în ianuarie.

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în echipa naţională. Fostul internaţional şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Rapid. El a mai evoluat la Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 02 feb. 2021, 10:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă