Rică Răducanu, de urgență la spital! A fost conectat la aparate

Publicat: 01 oct. 2022, 22:00 Autor: Camelia Vedete

Rică Răducanu a fost conectat la aparate. Rică Răducanu a ajuns în cursul zilei de azi de urgență la un spital din Capitală. Se pare că, fostul portar al Rapidului a fost conectat la aparate.

Rică Răducanu are grave probleme de sănătate. Ar fi ajuns în cursul zilei de azi, la spital, acolo unde a și fost internat de urgență, după ce a acuzat probleme de respirație. Pentru ca fostul mare portar al Rapidului să poată respira, medicii l-au conectat la un aparat de oxigen, scrie playsport.ro

„Da, sunt la spital, nu pot vorbi acum!”, ar fi spus Rică Răducanu potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Boala lui Rică Răducanu. Poate duce la moarte subită și de ea suferă un sfert dintre bărbați

Fostul portar al anilor ’70 suferă de o boală periculoasă care îi poate curma viață în orice moment.

Boala lui Rică Răducanu se numește apneea în somn și poate duce la moarte subită. Simptomul principal este sforăitul și un sfert dintre bărbați suferă de această boala. Rică Răducanu este unul dintre acești bărbați. Fostul portar a fost în urmă cu câțiva ani la un consult unde medicii i-au oferit mai multe informații despre boala sa.

Rică Răducanu a fost conectat la aparate

Rică Răducanu este un fost portar care a făcut istorie în fotbalul românesc. Din nefericire, suferă de o boala care îi poate curma viață în orice clipă. Este vorba de apneea în somn. Fostul portar a mers la medic unde a aflat că trebuie să doarmă seară de seară cu o mască pe față.

„Eu, din cauza loviturilor – noroc că am nasul ăsta mare – uite dantura, când am făcut plonjoane, mulți mi-au dat cu piciorul în nas, mi-au rupt toată partea asta, nu respir deloc pe aici, apoi am umblat eu cu gâtul, cu lovituri pe aici, cap, peste tot și mi-a zis că trebuie să vin, că s-ar putea să mor în somn”, a mărturisit fostul portar care a activat timp de 10 ani.

Publicat: 01 oct. 2022, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă