Reacția fiului Ioanei Năstase, după ce a fost agresată de soț: ”S-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate”

Publicat: 12 Jan. 2021, 12:56 Vedete

După cearta dintre Ioana și Ilie Năstase și informațiile care au apărut în presă, fiul Ioanei, Theodor, a avut o reacție. Ce i-a spus acesta mamei sale, după ce a încasat bătaie.

Vineri seara un apel la 112 șoca: Ioana Năstase a mărturisit că a fost bătută de soțul ei, Ilie Năstase. Marele fost tenismen a agresat-o fizic, a povestit ea în cadrul unui interviu. După situația respectivă, Ioana Năstase a plecat la Constanța pentru a-și limpezi gândurile și pentru a lua o decizie în privința relației. Fiul brunetei a fost surprins de cele auzite și i-a dat un sfat mamei sale.

”Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu”, a spus ea pentru Playtech.

De asemenea, Ioana Năstase a continuat: ”Am o vârstă, am experienţă, nu mai sunt o puştoaică la minte ca să judec mai mult cu inima, nu ştiu ce voi decide. E prematur să spun acum! După Istanbul am fost la munte cu câteva prietene şi, când m-am întors, l-am simţit încărcat negativ şi în ciuda tentativelor mele de a dezamorsa situaţia, a ieşit cum a fost mai rău​”.

Reacția lui Ilie Năstase, după ce soția sa a sunat la 112

Vineri seara, Ioana Năstase, soția marelui fost jucător de tenis din România, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul polițiștilor, după ce soțul ei a agresat-o fizic. Ilie Năstase a făcut și primele declarații în exclusivitate pentru ProSport, vorbind despre informațiile care au apărut în presă. Contactat de reporteri, pentru un drept la replică, Ilie Năstase a negat acuzațiile, spunând: „Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 12 Jan. 2021, 12:56 Vedete
Pe aceeași temă