Ce spune Carmen Harra despre scena dintre Ilie și Ioana Năstase: ”Eu i-am anticipat…”

Publicat: 10 ian. 2021, 11:40 Autor: Andreea Voicu Vedete

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre legate de viața privată a marelui fost tenismen Ilie Năstase. Ce spune clarvăzătoarea despre relația acestuia și cum a prevăzut ruptura dintre cei doi.

Clarvăzătoarea Carmen Harra mărturisește că ar fi prevăzut ruptura dintre cei doi și că Ilie Năstase va rămâne singur într-un final. În urmă cu o zi s-au aflat detalii incredibile din relația celor doi, Ioana Năstase mărturisind faptul că a fost agresată fizic de soțul ei. Vineri seara, soția lui Ilie Năstase a sunat la 112, după ce a avut loc un scandal între cei doi. Nu a dorit să depună plângere, însă, spune ea, va încerca să se protejeze. Pe de altă parte, Ilie Năstase a negat informațiile care au apărut în spațiul public, arată Cancan.

”Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere pe mine. Eu spun ceea ce cred că se întâmplă. Eu zic că el rămâne singur în final, pentru că a eșuat în nenumărate relații din cauza temperamentului lui. Și la el, inabilitatea asta de a se atașa cu tot sufletul lui se rupe foarte repede și este mereu însigurat, este mult prea independent în relație și ea avut nevoie de afecțiune. Relația a suferit o fricțiunie foarte puternică și depinde de ea dacă poate să ierte, dacă poate să meargă înainte și cât poate să meargă înainte este doar un timp limitat în viitor”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

Reacția lui Ilie Năstase, după ce soția sa a sunat la 112

Vineri seara, Ioana Năstase, soția marelui fost jucător de tenis din România, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul polițiștilor, după ce soțul ei a agresat-o fizic. Ilie Năstase a făcut și primele declarații în exclusivitate pentru ProSport, vorbind despre informațiile care au apărut în presă. Contactat de reporteri, pentru un drept la replică, Ilie Năstase a negat acuzațiile, spunând: „Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 10 ian. 2021, 11:40 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă