Răzvan Simion, anunț șocant în direct: ”E ultima mea săptămână…”

Publicat: 03 Aug. 2020, 10:44 Vedete

Răzvan Simion a făcut un anunț neașteptat în direct. Prezentatorul TV a anunțat că va face o schimbare majoră în viața sa în următoarea săptămână.

”E ultima mea săptămână…” a fost anunțul care a generat un moment de tăcere în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” la Antena 1.

Realizatorul TV a completat: ”Ultima săptămână de 39, sâmbătă fac 40.”

După acest moment, Răzvan a spus câteva cuvinte și despre criza vârstei de 40 de ani.

”De pe la 35 de ani am făcut toate crizele de 40, după cum s-a putut vedea de-a lungul timpului, atât în ziare cât și pe Internet”, a explicat carismaticul prezentator tv.

Ce salarii câștigă matinalii Răzvan și Dani

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt doi prezentatori foarte respectați în televiziunea din România. Cei doi formează unul dintre ”cuplurile” din showbiz care aduc zâmbetele pe fețele oamenilor încă de dimineață.

Matinalul de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, apare pe micile ecrane încă din anul 2008, iar conceptul emisiunii aparțile regizorului Miki Balbae, potrivit informațiilor de pe internet.

Au un public fidel, oamenii sunt foarte receptivi la tot ceea ce fac și prezintă, dar munca din spatele reflectoarelor este, cu adevărat, grea: informație proaspătă, invitați, vedete și materiale noi care să atragă publicul. Iar toate acestea vine cu un preț!

Potrivit Ok! Magazine, se zvonește că Dani și Răzvan, care sunt prieteni de-o viață, ar primi fiecare lunar un salariu de 10.000 de euro.

Răzvan Simion suferă după despărțirea de Lidia Buble?

Răzvan Simion se pare că a rămas cu un gust amar după relația pe care a avut-o timp de aproape 5 ani cu Lidia Buble. Prezentatorul TV a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, iar fanii au început imediat să vehiculeze tot felul de lucruri.

”Diavolul mi-a șoptit la ureche: ”Nu ești destul de puternic să faci față furtunii care am pus-o în viața ta. I-am șoptit înapoi: ”Pe care”, este mesajul postat de Răzvan Simion pe o rețea de socializare.

Publicat: 03 Aug. 2020, 10:44 Vedete
Pe aceeași temă