Cu cine s-a iubit Lidia Buble, înainte de Răzvan Simion. Îl vezi des la televizor

Publicat: 11 mai 2020, 18:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Cu cine s-a iubit Lidia Buble, înainte de Răzvan Simion. Îl vezi des la televizor

Lidia Buble are o relație de cinci ani cu Răzvan Simion, însă nu el a fost prima mare iubire a artistei. În urmă cu câțiva ani, frumoasa cântăreață își făcea planuri de căsătorie cu un alt bărbat celebru. Fostul iubit al Lidiei Buble este un sportiv cunoscut.

Cine a fost primul iubit al Lidiei Buble

În urmă cu 5 ani, Lidia Buble începea o relație cu Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani”, difuzată de Antena 1. În același an, bărbatul a divorțat de soția lui și mama celor doi copii ai săi, tocmai pentru a-și putea trăi în liniște povestea de dragoste cu artista.

La vremea aceea, Lidia Buble avea doar 22 de ani, în timp ce Răzvan Simion este cu 13 ani mai în vârstă. Înainte de a începe relația cu prezentatorul, Lidia a trăit o altă poveste de dragoste, la fel de serioasă. Aceasta s-a iubit timp de 4 ani cu Cezar Juratoni. Cei doi sunt din același oraș, Deva, unde de altfel s-au și cunoscut.

Cezar este un pugilist român, care are în prezent 12 meciuri la profesioniști, dintre care a câștigat 11. 8 victorii au fost obținute prin K.O. În prezent, sportivul este unul dintre concurenții emisiunii ”Survivor România”, de la Kanal D. Acesta face parte din echipa Faimoșilor.

Motivele despărțirii dintre Lidia Buble și Cezar Juratoni

Cezar Juratoni și Lidia Buble au început relația în momentul în care artista era încă la liceu. Deși cei doi începuseră să-și facă planuri de nuntă, până la urmă au ajuns să se despartă. Ruptura s-a produs mai mult din cauza stilului de viață al cântăreței.

Fiind sportiv profesionist, Cezar era nevoit să respecte un program strict și nu-și permitea să piardă nopțile. Acesta mergea la antrenamente în fiecare zi, iar odihna era un factor important în cariera lui. Cu 4 ani mai tânără decât el și aflată la o vârstă la care distracția are prioritate, Lidia Buble nu putea să aibă o viață la fel de organizată ca a iubitului ei de atunci.

Diferențele mari dintre cei doi și-au pus până la urmă amprenta asupra relației lor, iar tinerii au decis să meargă pe drumuri separate. Lidia Buble și-a găsit liniștea alături de Răzvan Simion, iar Cezar Juratoni și-a refăcut viața cu Tatiana, o tânără superbă. Cei doi sunt împreună din 2013. Tatiana a terminat Facultatea de Administrare a Afacerilor, din cadrul Universității București.

Cezar este hotărât ca atunci când va reveni în țară, din Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru emisiunea ”Survivor România”, să își ceară iubita de soție. „M-am gândit mult la ea aici. Îmi este foarte dor de ea. De aceea, nu am de gând să mai aștept. Când mă întorc în țară, îi cumpăr imediat inelul. Îl și văd cum arată. I-l pun pe deget. Ea este femeia vieții mele și vreau să fim împreună mereu”, a fost declarația făcută de Cezar unui coleg, chiar în timpul emisiunii la care participă.

Publicat: 11 mai 2020, 18:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă