Lidia Buble a trăit o dramă în copilărie! „Mi s-a întâmplat de multe ori să…”

Publicat: 09 May. 2020, 09:59 Vedete

Frumoasa artistă Lidia Buble nu a avut mereu o copilărie roz, în trecut. Lidia ar fi fost bătută când era mică.

Puțini sunt cei care știu faptul că Lidia Buble nu a avut mereu o situație ”roz” în copilărie. Cântăreața a fost bătută în fața colegilor săi, dar și pedepsită, atunci când greșea. Fiind sinceră din fire, Lidia Buble a mărturisit la televizor că a fost destul de greu să provii dintr-o familie numeroasă, iar părinții ei i-a învățat pe copii că regulile ”sunt sfinte” și trebuiesc a fi respectate mereu. Într-o zi, ea făcuse o gafă, iar tatăl ei ar fi bătut-o de față cu toți colegii. Atunci, Lidia Buble a simțit rușine și s-a simțit foarte prost față de ceilalți copii.

„Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit! A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, a spus Lidia într-o emisiune tv, potrivit Wowbiz.

Lidia Buble a plecat din casa în care locuia împreună cu Răzvan Simion

Lidia Buble s-a mutat acasă la părinți, din aparatmentul în care locuia cu Răzvan Simion. Aceasta a publicat mai multe fotografii în care apare alături de surorile sale din Deva, iar din acest motiv tot felul de zvonuri au început să apară.

Fanii s-au îngrijorat când au observat că frumoasa artistă nu mai locuiește cu iubitul său, mai ales că în ultima vreme s-a tot zvonit că cei doi s-ar fi despărțit. Artista şi-a liniştit însă admiratorii şi a lămurit situaţia.

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de doua luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, a declarat Lidia Buble.

Chiar dacă au apărut zvonuri conform cărora relația dintre frumoasa artistă Lidia Buble și prezentatorul de televiziune Răzvan Simion s-ar fi încheiat, aceasta menționează că sunt mai fericiți ca oricând. Mai mult decât atât, în urmă cu o lună, Lidia Buble a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de televizune că nu s-a pus problema unei despărțiri.

Publicat: 09 May. 2020, 09:59 Vedete
Pe aceeași temă