S-au împăcat? Cum au fost surprinși Lidia Buble și Răzvan Simion

Publicat: 06 iul. 2020, 10:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

În urmă cu mai bine de o lună de zile, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Anunțul a fost făcut atunci chiar de prezentatorul de la Antena 1.

„Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni”, spunea el. Cei doi au fost împreună mai bine de cinci ani de zile. Însă, recent, cei doi au fost surprinși împreună, chiar la filmările noului videoclip al Lidiei.

Ce a spus prezentatorul TV

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit”, a scris prezentatorul TV.

Cum au fost surprinși Lidia Buble și Răzvan Simion

Acum, însă, surse din anturajul celor două vedete susține că cei doi s-ar fi împăcat, mai ales că s-au întâlnit și la filmările noului videoclip al Lidiei Buble.

“Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, zic sursele pentru Playtech.

Sursă info: Cancan

Publicat: 06 iul. 2020, 10:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă