Ce spune Lidia Buble despre noua iubită a lui Răzvan Simion: ”Nu am fost tentată să…”

Publicat: 11 mart. 2021, 09:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lidia Buble și Răzvan Simion au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar mulți credeau că cei doi vor ajunge să facă pasul cel mare, însă din nefericire în urmă cu 8 luni s-au despărțit. În cadrul unei emisiuni TV, frumoasa artistă a făcut mărturisiri despre noua iubită a celebrului prezentator.

Deși după anunț, fanii celor doi se așteptau la o împăcare, iată că acest lucru nu mai este posibil. Răzvan Simion și-a refăcut viața alături de o brunetă, iar relația pe care o are acesta cu fosta lui parteneră este doar din punct de vedere profesional.

În cadrul unei emisiuni TV, Lidia Buble a făcut primele declarații despre iubita lui Răzvan Simion și a expliacat faptul că nu este deloc geloasă, ba chiar acest subiect a lăsat-o indiferentă, pentru că nu a fost curioasă să vadă cine este femeia.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E o norocoasă”, a delarat artista.

Prezentatorul și cântăreața lucrează în continuare împreună, iar Lidia a mărturisit faptul că se înțeleg chiar mai bine decât o făceau înainte.

„Lucrăm în continuare împreună și ne înțelegem mai bine decât înainte”, a dezvăluit Lidia Buble.

”Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste”

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a dezvăluit faptul că Răzvan Simion a fost marea sa dragoste. Mai mult, blondina a mărturisit că are în continuare sentimente pentru fostul ei partener.

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”a declarat Lidia Buble.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 mart. 2021, 09:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă