Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble. „Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.”

Publicat: 07 Jun. 2020, 21:30 Vedete

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble. „Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.”

Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut anunțul oficial pe pagina sa de Instagram.
Despărțirea celor doi a fost cumva anunțata. Ciao.ro scria zilele trecute despre problemele dintre cei doi care, iată, astăzi și-au găsit răspunsul oficial.

View this post on Instagram

O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept. Copilul râde: "Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!" Tânărul cântă: "Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!" Bătrânul tace: "Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!" L.B. Viața frumoasa, Sufletel!

A post shared by Razvan Simion (@futuristul) on

Răzvan Simion și Lidia Buble formau o relație de aproape 5 ani de zile. Despre cum a început această relație despre care multă lume a spus că s-a clădit pe drama unei familii, cea a lui Răzvan, povestea chiar bărbatul: „eu mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali (Ianca și Tudor). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi”. De această retragere s-a discutat mult și pe-ndelete, ba chiar a fost considerată „nodul lui Pepelea” multă vreme.

Au existat multe voci care n-au încetat să o acuze pe Lidia că „i-a spart” casa lui Răzvan. Nu de puține ori s-a spus că blonda este motivul pentru care Simion și-a părăsit familia. Oricum ar fi fost…

… „Lidia mi-a dat aripi!”

„Așa cum se întâmplă în poveștile frumoase de dragoste, atunci a apărut Lidia, care mi-a completat un gol și mi-a redat aripile care mi se rupseseră. Nu mai zburam de mult, mergeam mai mult pe jos și aveam nevoie să mă ridic”
Din păcate, iată, n-a fost să fie mai multă iubire, sperăm însă să continue să fie prietenie și multă muzică bună în continuare.

Publicat: 07 Jun. 2020, 21:30 Vedete
Pe aceeași temă