Lidia Buble i-a făcut vânt lui Răzvan Simion! S-a întâmplat imediat după ce matinalul a fost surprins în locuința unei roșcate

Publicat: 02 Jun. 2020, 20:22 Vedete

Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună sau separați? Iată o întrebare tot mai des formulată în ultima vreme. Prima jumătate a acestui an, al cincilea de relație pentru cele două vedete, a fost plină de informații nu tocmai plăcute în ceea ce privește relația celor doi…

Încă din luna ianuarie s-au vehiculat vești care „cântau” despărțirea artistei de matinalul de la Antena 1. Lidia a lămurit oarecum situația de Ziua Îndrăgostiților atunci când a postat pe Instagram un story în care prezenta cadoul pe care l-a primit de la iubitul ei, cu tag la Răzvan Simion.

Episoadele s-au repetat… Când este surprins Răzvan în compania câte unei domnițe, aceeași roșcată în ultima vreme, când despre Lidia se spune că s-a retras la Deva, când încep să-și declare, din nou, iubire veșnică pe Instagram.

Zvonurile au fost, mai nou, „hrănite” de iubitul Simion în momentul în care, în plin direct, i se confensează colegului Dani: „Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”, spunea omul de televiziune făcând referire clară la relația pe care o are cu Buble. Răspunsul artistei a fost franc și la obiect: „Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”.

Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună sau separați? O poveste de dragoste care „se joacă” de-a v-ați ascunselea!

Vedem, așadar, că acest „de-a v-ați ascunselea” este o practică amoroasă extrem de des aplicată de cuplul Buble-Simion. Astăzi ne iubim, mâine ne ștergem de pe Instagram, ca și cum în acest lucru ar consta dragostea…

— apropo… în ce constă dragostea dintre cei doi și cum a început povestea de amor dintre Lidia Buble și Răzvan Simion?

Povestea de amor dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a început fix în perioada în care „eu mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali (Ianca și Tudor). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi”, povestea bărbatul pentru Revista Unica. De această retragere s-a discutat mult și pe-ndelete, ba chiar a fost considerată „nodul lui Pepelea” multă vreme.

Au existat multe voci care n-au încetat să o acuze pe Lidia că „i-a spart” casa lui Răzvan. Nu de puține ori s-a spus că blonda este motivul pentru care Simion și-a părăsit familia. Oricum ar fi fost…

… „Lidia mi-a dat aripi!”

„Așa cum se întâmplă în poveștile frumoase de dragoste, atunci a apărut Lidia, care mi-a completat un gol și mi-a redat aripile care mi se rupseseră. Nu mai zburam de mult, mergeam mai mult pe jos și aveam nevoie să mă ridic”, povestea prezentatorul TV într-un interviu pentru Revista Unica. Frumos spus, frumos expus și totuși… ce se întâmplă… acum Lidia nu-i mai dă aripi?

Ea la Deva, el în casa unei roșcate

Episodul la care facem referire s-a petrecut nu mai departe de acum maxim 2 luni. În plină epidemie de coronavirus, cei doi amorezi au fost prinși cu obligații care i-au ținut separați. Lidia a fost obligată să meargă la Deva, la familia ei. „Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, povestea artista.

În acest timp, Răzvan a fost surprins de mai multe ori în companiei unei roșcate misterioase. Ba mai mult, vedeta a fost fotografiată intrând cu pungi de mâncare în casa femeii. Se repetă oare istoria? Răzvan o va părăsi, de această dată, pe Lidia pentru altă femeie? N-ar fi exclus. Prezentatorul a demonstrat în ultima vreme că-i cam place… iubirea. Ba mai mult, sursele CIAO.RO susțin că cei doi nici nu mai locuiesc împreună!

Mare păcat ar fi pentru Lidia. Artista avea planuri mari cu această relație, planuri despre care a vorbit în direct la TV. „Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, povestea artista.

Viitorul ne va explica ce și cum. Până atunci rămânem cu ochii și cu urechile pe conturile de Instagram. Pare-se că acolo se deschid și se închid relații. Până atunci, însă, să nu uităm că cei doi sunt extrem de mult lipiți din punct de vedere profesional.

Publicat: 02 Jun. 2020, 20:22 Vedete
Pe aceeași temă