Astea sunt semnele unei inevitabile despărțiri! Răzvan Simion a început să împartă același ”teritoriu” cu o roșcată! Matinalul i-a dus inclusiv … prânzul

Publicat: 04 mai 2020, 23:03 Autor: Maria Apostol Vedete

În ultima perioadă s-a vehiculat mult pe seama despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, iar semnele tot continuă să apară. CIAO.RO l-a obținut pe cel mai evident dintre ele: prezentatorul a devenit deja interesat de altă… adresă!

Au trecut cinci ani de când Lidia Buble și Răzvan Simion formează, oficial, un cuplu, fiind liberi ca pasărea cerului să-și trăiască povestea de dragoste. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor nu s-a sudat, ci dimpotrivă, a tot căpătat ”fisuri”, de-aici și reacția prezentatorului care a recunoscut public că nu mai e nimic din ce-a fost.

Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”, a spus Răzvan, terminând cu un oftat.

În vreme ce Lidia Buble a preferat să nu comenteze zvonurile, Răzvan a continuat să ofere astfel de ”dovezi”. Una dintre ele fiind și aceea când a ales să plece în vacanță la munte cu fosta soție și cei doi copii.

Cea mai evidentă a oferit-o recent, atunci când, fără să-și imagineze că este văzut, Răzvan s-a deplasat la o locuință superbă, dintr-o zonă centrală, acolo unde nu s-a dus cu mâna goală, ci cu o plasă plină cu mâncare sănătoasă. Nu a petrecut mult timp acolo, primind ”la schimb” un pachet de țigări și o sticluță cu gel dezinfectant.

La scurt timp după ce matinalul a ieșit din casă, un detaliu interesant a atras atenția. Și-anume o roșcata care a apărut în pragul locuinței! Stătea destul de încruntată și trăgea cu nesaț dintr-o țigară.

Nu știm cine este și ce legătură are cu Răzvan, cert este că cei doi nu au vrut să fie văzuți împreună, de vreme ce au ieșit separat din casă.

 

 

 

 

 

Publicat: 04 mai 2020, 23:03 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă