S-a transformat într-o ”fată rea”, după despărțire? Ce a scris Lidia Buble pe internet

Publicat: 24 Jun. 2020, 10:20 Vedete

Lidia Buble pare că s-a tranformat complet! Fosta partenera a lui Răzvan Simion, prezentatorul de la ”Neața cu Răzvan și Dani”, a făcut comentarii acide pe rețelele de socializare.

Pe social media, Lidia Buble a postat o serie de fotografii în care apare cu decolteuri, foarte sexy și frumoasă. Și, evident, și-a activat din nou funcția de scris comentarii la imagini. Dar cum a activat-o, a și primit o reacție…neașteptată!

După ce a postat imaginea, cântăreața a primit un comentariu din partea unui internaut: ”Pune-ți și tu silicoane, ce mai aștepți?”. Iar, evident, Lidia Buble s-a supărat puțin și a simțit nevoia să răspundă la comentariul răutăcios: ”Aștept să vă vină vouă mintea la cap”. Mai multe persoane i-au dat ”reply” în comentarii, felicitând-o pe artistă.

Lidia Buble l-a admirat mult timp pe Cătălin Botezatu

Artista a mărturisit că l-a admirat foarte mult timp pe designerul Cătălin Botezatu.

„În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o față obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt. Știam doar școală, biserica și acasă.

Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii; el a venit așa drăguț spre mine și m-a întrebat dacă și eu vreau să fac poze cu el, dar i-am spus că nu voi face”, a declarat Lidia Buble pentru kfetele.ro.

Publicat: 24 Jun. 2020, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă