Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 17 nov. 2020, 09:58 Autor: Elena Vedete
Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea Lucescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Antrenorul echipei de fotbal Al Hilal intră în carantină!

Răzvan Lucescu, în vârstă de 51 de ani, s-a confruntat cu simptome precum dureri mari de cap, febră şi o moleşeală accentuată, motiv pentru care a decis să facă testul de coronavirus.

Din păcate, rezultatul a fost pozitiv, iar antrenorul intră în carantină pentru două săptămâni.

„Testările medicale au arătat că antrenorul echipei AlHilal, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv la COVID-19. El va intra în carantină, potrivit procedurilor autorizate de Ministerul Sănătăţii”, se arată în comunicatul clubului.

În urmă cu două luni, echipaAl Hilal, care este deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor Asiei, a fost exclusă din competiţie. Echipa nu putut înscrie 13 jucători pe foaia oficială a ultimului său meci din faza grupelor, din cauza faptului că mulți jucători au fost testați pozitiv cu COVID-19, potrivit Digi Sport.

La momentul respectiv, Al Hilal reușise să se califice în optimile de finală.

4.931 de noi cazuri în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost 4.931 de cazuri noi de COVID-19, din 11.266 de teste efectuate. Până astăzi, 16 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 365.212 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 246.633 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.931 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 9.075 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 17 nov. 2020, 09:58 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă