Răsturnare în cazul Caracal: „Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu”

Publicat: 14 ian. 2020, 08:42 Autor: Andreea Voicu News

Noi detalii înfiorătoare în cazul Caracal. Ce susține acum Gheorghe Dincă în dosarul care a zguduit țara.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, susține că nu el este cel care a ucis-o pe Luiza Melencu, ci fata ar fi fost luată din casa criminalului de către alte persoane.

Bărbatul a declarat anchetatorilor că în timp ce se afla la Registrul Auto Român din Pitești, s-ar fi împrietenit cu un bărbat și o femeie. Este vorba despre o tânără între 20-25 de ani, Petruța, și iubitul ei, Ștefan.

„După 20 de zile, Petruţa a venit la mine cu o prietenă, am urcat în camera de sus, le-am spus să se facă comode, am coborât în beci să aduc băutură şi am făcut cafea în camera de jos. Apoi am întreţinut relaţii sexuale. La 1-2 noaptea a venit Ştefan cu încă doi bărbaţi, când am coborât unul m-a lovit cu toiagul în spate și am căzut jos”, sunt dezvăluirile care apar în mărturia criminalului, conform Antena 3.

Tânăra ar fi venit la locuința lui Gheorghe Dincă, la câteva zile de la incident, plângându-se că s-a săturat de comportamentul violent al lui Ștefan și au locuit împreună un timp, întreținând relații sexuale. În aceeași perioadă, a spus Dincă, a întâlnit-o pe Luiza Melencu, pe care a răpit-o, crezând că este prostituată.

„Pe 11 aprilie, Petruţa a venit la mine, mi-a spus că Ştefan o bate, a rămas câteva zile şi am făcut sex. Pe 14 aprilie, când Petruţa dormea am plecat să cumpăr cafea şi coniac. Am văzut-o pe Luiza şi am vrut să o duc acasă, eram sătul de sex. Am auzit-o că a vrut să scoată banii şi am crezut că e prostituată. Am dus-o în casă şi apoi a venit Fane care a violat-o. După i-am prezentat-o Petruţei şi mi-a spus că îi place de ea. Luiza a băut vin”, a povestit Gheorghe Dincă.

Complicele Ștefan și-a făcut și el apariția la locuința lui Gheorghe Dincă, alături de un alt prieten. Bărbatul ar fi adus un sac de oase umane, de femeie. Îi ceruse să le ardă. Complicele l-ar fi ”învățat” pe Dincă să îi sune pe părinții Luizei Melencu, spunând că fata a părăsit țara.

„Apoi a venit Ştefan cu încă un bărbat şi a intrat în camera unde erau fetele. Luiza era dezbrăcată şi legată, iar eu eram în chiloţi. Le-a spus fetelor să se îmbrace, pe mine m-au legat şi m-au bătut, m-au scos afară şi m-au băgat sub umbrelă. Ştefan a adus un sac cu oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu. Mi-a spus să iau o cartelă să îi sun pe părinţii Luizei şi să le spun că fata e plecată. A notat şi el numărul Luizei. Apoi m-au bătut şi au plecat toţi 5 prin spate (…). Pe 15 aprilie am dat telefon la părinţii Luizei. Unul dintre bărbaţi mă urmărea. Mi-am dat seama că nu a renunţat (…). Mi-au spus să arunc oasele arse într-o apă curgătoare, dar pentru că era departe, le-am dus la lizieră”, a mai declarat Gheorghe Dincă.

Publicat: 14 ian. 2020, 08:42 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă