Răsturnare de situaţie! Andreea Bălan și George Burcea s-au văzut în mare secret, la o petrecere

Publicat: 23 Mar. 2020, 09:39 Vedete

Zilele trecute, Andreea Bălan şi-a sărbătorit fiica cea mică. Artista a publicat pe reţelele de socializare un filmuleţ de la ruperea de turtă a Clarei pentru a împărtăşi cu fanii săi, momentele de bucurie pe care le-a trăit. Deşi s-a spus că tatăl fetiţelor nu a fost prezent la petrecere, câţiva invitaţi au dezvăluit faptul că George Burcea şi-a făcut apariţia, însă nu mult timp.

Deşi a trecut prin clipe dificile, Andreea Bălan a învăţat să zâmbească din nou! Artista le-a arătat fanilor săi cum s-a distrat la petrecerea de un anişor a fetiţei sale. Chiar dacă s-a zvonit că George Burcea nu a participat, mai ales că actorul nu apare în nicio fotografie, o persoană prezentă la petrecere a recunoscut participarea acestuia la eveniment.

George Burcea, tratat cu răceală

”A stat o oră, de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public.

Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile”, a spus o persoană prezentă la petrecere, conform sursei citate.

George Burcea a postat la rândul lui un mesaj pe pagina de socializare, dar ca de fiecare dată un mesaj fără destinatar.

”Nu fi bou, dacă poți fi om”, a scris Gerorge Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea nu pot divorța la notar

“Andreea și George nu pot divorța acum pentru că Judecătoriile nu mai soluționează cazuri pe civil, care nu sunt urgente. Cel puțin 30 de zile va trebui să stea căsătoriți… Vor, nu vor. Andreea stă acasă cu fetițele și cu mama ei, Valeria, care nu a mai plecat de la ea. O ajută cu micuțele, gătesc împreună, se joacă, fac băiță, le mai scoate în curte, dorm împreună. Andreea nu prea primește pe nimeni acasă, în perioadă asta, de teamă virusului, și din câte am înțeles, nici George n-a mai fost să vadă fetele din acest motiv. Și el, și ea, se gândesc la micuțe, să le fie lor bine, să fie sănătoase. Ei vor divorța atunci când va fi posibil, și nu la notar pentru că nu se poate având în vedere că fetițele sunt minore”, susțin surse din anturajul cântăreței.

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat recent că divorțează. Cântăreața a preferat să nu dea prea multe detalii despre despărțirea lor și motivele care au dus la asta, iar George, dacă inițial nu a dorit să facă declarații pe acest subiect, ulterior a postat punctul lui de vedere și câteva lucruri care l-au deranjat, pe pagina lui de socializare

Publicat: 23 Mar. 2020, 09:39 Vedete
Pe aceeași temă