Răsturnare de situație! Daniela Oloș nu e în comă! Cine este, de fapt, tânăra lovită de tren!

Publicat: 12 Dec. 2019, 14:36 Vedete
Răsturnare de situație! Daniela Oloș nu e în comă! Cine este, de fapt, tânăra lovită de tren!

Răsturnare de situație în cazul actriței călcate de tren, în Prahova. Deși inițial s-a scris că era vorba despre Daniela Oloș, fostă iubită a lui Adrian Cristea și concurentă la „iUmor”, se pare că, de fapt, victima este sora ei.

Surse din apropierea Danielei au declarat că femeia a căzut din tren și că există o mare probabilitate să fi fost împinsă. „A căzut din tren. Nu se știe dacă a fost aruncată sau a căzut ea. Se face anchetă. S-ar părea, totuși, că a aruncat-o cineva, dar nu se știe cine, ce, cum de s-au deschis ușile, că erau automate și era tren de viteză. Momentan sperăm să se facă bine, se face anchetă. Daniela e în șoc, de aceea nu vrea să vorbească cu nimeni. Au găsit-o între Cricova și Tomșani, ea merge de la București la Buzău. Cei de la CFR așteaptă să se uite pe camerele din gări”, au declarat surse din apropierea actriței, pentru Spynews.ro.

Joi dimineață, a apărut informația care anunța că fosta lui Cristea este în comă, după ce a fost lovită de tren, în Prahova. Inițial, s-a crezut că era vorba despre Daniela Oloș, însă confuzia de nume este de înțeles, având în vedere că adevărata victimă este chiar sora ei.
Publicat: 12 Dec. 2019, 14:36 Vedete
Pe aceeași temă