Ramona Olaru, motivul despărțirii de Cătălin Cazacu: „Nu mai am lacrimi. Le-am dat pe toate c@caturile”

Publicat: 10 dec. 2022, 14:01 Autor: Camelia Vedete

Ramona Olaru, motivul despărțirii de Cătălin Cazacu. Ziua și răsturnarea de situație ar putea fi deviza după care se ghidează Ramona Olaru și Cătălin Cazacu.

Nici ei probabil nu mai știu de câte ori și-au spus adio, apoi au refăcut lanțul de iubire, oricât de ruginit ar fi. CANCAN.RO vă prezenta în exclusivitate separarea sfârșitului de an dintre asistenta de la Neatza și colegul de trust de la Antena Stars. Într-un interviu acordat cu mai puțin de 24 de ore în urmă, Ramona Olaru a confirmat separarea de cel care a cerut-o în căsătorie în vara acestui an. Matinala a apărut chiar fără inelul de logodnă, dar se declară într-o stare psihică bună. Nu de alta, dar nu mai are lacrimi de vărsat, după cum ne declară!

Ramona Olaru, motivul despărțirii de Cătălin Cazacu

Perioada sensibilă pe care asistenta o traversează a fost lesne de observat cu ocazia aniversării Ramonei de Sfântul Nicolae. Nicoleta a primit un cadou care a bucurat-o până la lacrimi. Mulțumind bărbaților Răzvan și Dani că se află în viața ei. L-a uitat pe Cazacu, însă, care nu a omis totuși de onomastica fostei iubite. Așa că i-a luat cadou un obiect scump care nu ar putea echivala, totuși, lipsa de dragoste și dedicare din partea prezentatorului de la Stars.

E bine să plângi, că te descarci și scoți toată furia!”

CANCAN.RO: Unde e „verigheta”?

Ramona Olaru: N-am, n-am nimic pe degete! 

CANCAN.RO: Am văzut că ai plâns în direct…

Ramona Olaru: Așa moment, nu există oameni mai mișto pe lumea asta decât colegii mei. Și în urmă cu vreo două trei săptămâni am zis «dacă mă întrebați ce îmi doresc de ziua mea, să știți că eu îmi doresc să ningă, nimic mai mult».

Și nu m-am așteptat la acest moment, a fost un moment foarte emoționant și m-a prins și într-un moment în care sunt mult pe emoțional și atunci m-a bușit plânsul. Uneori e bine să plângi, că te descarci și scoți toată furia.

Vezi continuarea aici.

Publicat: 10 dec. 2022, 14:01 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă