Ramona Bădescu, în doliu. Tatăl vedetei s-a stins din viață. Era infectat cu noul coronavirus

Publicat: 18 nov. 2020, 10:50 Autor: Elena Vedete
Ramona Bădescu, în doliu. Tatăl vedetei s-a stins din viață. Era infectat cu noul coronavirus

Ramona Bădescu este în doliu, după ce tatăl ei a murit, la vârsta de 89 de ani. Bărbatul, care suferea de mai multe afecțiuni și fusese internat în spital în urmă cu o săptămână, a fost diagnosticat și cu Covid-19.

Cristel Bădescu era internat la Spitalul 2 Filantropia, din Craiova, iar medicii au descoperit în urmă cu câteva zile că este infectat cu noul coronavirus.

Aflată în Italia, Ramona Bădescu a fost devastată când a auzit diagnosticul tatălui ei.Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu… Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism”, spunea Ramona Bădescu, în urmă cu o săptămână.

Vedeta povestea atunci că tatăl ei a fost luat de urgență de acasă pentru că starea lui era tot mai slăbită. La spital au aflat că era bolnav și de Covid-19.

”Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”, spunea Ramona Bădescu.

„Îmi doresc să își mai poată ține nepotul în brațe…”

„Sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând. În momentele grele am avut câțiva oameni alături și vreau să îi mulțumesc mult și vecinei mele, Anca, și doamnei doctor de familie, Doina Cherata, si nepoatei mele, Dalina Bădescu”, mărturisea, printre lacrimi, Ramona Bădescu, în urmă cu câteva zile.

Din păcate, eforturile medicilr au fost zadarnice, tatăl vedetei a încetat în viață.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 18 nov. 2020, 10:50 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×