Ramona Bădescu, corespondență din Italia: ”Nu am mai ieșit din casă de o săptămână! Coronavirusul este foarte periculos și are mai multe căi de transmitere”

Publicat: 17 mart. 2020, 21:44 Autor: Maria Apostol Vedete

Ramona Bădescu resimte criza provocată de coronavirus în Italia. Actrița româncă, stabilită de aproape 30 de ani la Roma, spune că nu a mai trăit așa ceva de pe vremea comunismului.

Vedeta nu a mai ieșit din casă de o săptămână, și-a făcut provizii serioase pentru băiețelul ei de 6 luni și a povestit pentru Ciao.ro care este situația actuală în Italia.

Eu n-am mai ieșit din casă de vreo săptămână, dar oricum nu ieșeam prea des, mergeam decât în parc cu băiețelul meu și mă întoarceam într-o oră. Stau în nordul Romei, acum pe străzi sunt controale, nu poți  să ieși, trebuie să dai declarații, să spui cât stai afară, este totul foarte strict. Numai așa se creează o barieră a  difuzării acestui virus. Oamenii trebuie să stea la un metru și jumătate distanță dacă stau la vreo coadă la magazin sau farmacie. Coronavirusul este foarte periculos și are mai multe căi de transmitere. Este foarte ciudat pentru că italienii care sunt foarte călduroși, de fel, în sensul că atunci când se întâlneau se pupau, își strângeau mâinile, se îmbrățișau, au un nou stil de viață, acum nu se mai pot atinge„, spune Ramona Bădescu pentru Ciao.ro.

Frumoasa vedetă care a devenit mamă anul trecut, la vârsta de 50 de ani, este acum preocupată de fiul ei, micuțul de 6 luni aflându-se în centrul atenției. Tocmai de aceea, Ramona s-a pregătit cum a știut mai bine pentru criza cauzată de Coronavirus care a îngenuncheat Italia. Actrița și cântăreața a mărturisit în exclusivitate pentru Ciao.ro ce provizii și-a făcut în această perioadă!

În primul rând, în centrul atenției este băiețelul meu. El mă preocupă cel mai mult acum, așa că pentru el am făcut provizii consistente. I-am cumpărat 30 de litri de lapte, să avem în casă, biscuiți presați, pampers, creme, vitamine și apă pentru noi. Îmi place să gătesc și îi pregătesc eu personal tot ce are nevoie în casă.  Am umplut, din nou, acum congelatorul!

Trăind în Italia de aproape 30 de ani, aici unde găsești absolut de toate, nu mai eram obișnuită să folosesc congelatorul, ca pe vremea lui Ceaușescu, când nu se găseau diverse. Acum am în congelator rezerve pentru micuț, de carne și de legume…„, ni s-a confesat vedeta.

Un singur lucru îi lipsește Ramonei Bădescu în Italia: părinții! Mama și tatăl său locuiesc la Craiova, orașul ei natal, și din cauza restricțiilor de călătorie și a zborurilor anulate către Italia, deocamdată nu se mai pot vedea decât pe internet.

Cel mai rău îmi pare că mă văd cu părinții mei prin Skype, în fiecare zi, chiar și de 2-3 ori pe zi, dar mă gândesc la ei pentru că nu sunt  aici cu mine. Sunt la Craiova și nu pot să fiu lângă ei fizic. Însă ce este cel mai important e că ei sunt bine și sper să mă viziteze curând!„, a mai povestit vedeta.

Publicat: 17 mart. 2020, 21:44 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×